3 rregulla matematike Baccarat që duhet të dini për të fituar

Baccarat

2021-10-14

Ethan Tremblay

Gjithçka që ndodh në tryezën e baccarat-it përcaktohet nga parimet themelore dhe themelore matematikore. Shanset e dorës ku keni vënë bast për të fituar bazohen 100% në letrat në këpucë. Dhe me kalimin e kohës, shanset gjithmonë funksionojnë saktësisht se si duhet të funksionojnë.

3 rregulla matematike Baccarat që duhet të dini për të fituar

Këtu janë 3 fakte për një lojë baccarat të cilat përfshijnë matematikën që mund të filloni ta përdorni menjëherë. Të gjitha këto informacione të reja do të ndihmojnë në përmirësimin e rezultateve tuaja në tavolina.

# 1 - Math

Sa herë që përdorni matematikën për të krahasuar lojërat e fatit ose mundësitë e basteve, mënyra më e mirë për t'i krahasuar ato është përdorimi i dy përqindjeve.

Për shembull, skaji i shtëpisë në bastin e kravatës në tryezën e bakaratit është 14.36%. Për të marrë përqindjen e kthimit te lojtari, zbrit 14.36% nga 100%. Kjo do të thotë kthehu te lojtari në bastin e barazimit është 85.64%. A ka kuptim kjo?

Nga pikëpamja matematikore, basti i barazimit në baccarat është aq i keq sa nuk duhet ta arrini kurrë pavarësisht se çfarë. Shanset dhe kthimet janë thjesht shumë të dëmshme për bankrollin tuaj. Këto parime matematikore duhet të jenë gjithmonë një shkëmbim i matur.

#2 - Baste anësore dhe Baccarat

Bastet anësore janë ato argëtuese.

Unë nuk do të shpenzoj shumë kohë për të diskutuar të gjitha opsionet e mundshme të basteve nga ana e Bakaratit. Ato janë funksionalisht të pafundme dhe i nënshtrohen kreativitetit të atyre që janë të përfshirë.

Nëse do ta themi thjesht… çdo bast anësor i baccarat-it është projektuar që të ketë një avantazh më të lartë të shtëpisë dhe përqindje më të ulët të kthimit se sa basti i bankierit.

Kjo do të thotë se nuk ka një bast anësor baccarat që duhet të mendoni ndonjëherë ta bëni. Matematika tregon se të gjitha opsionet e disponueshme janë më të këqija se basti i bankierit, dhe kjo është gjithçka që duhet të dini kur luani baccarat.

#3 - Matematikë e Bonusit Baccarat të dobishme dhe potencialisht fitimprurëse

Loja është e njëjtë nëse luani në një kazino live ose në një kazino dixhitale, por celular dhe kazinotë e reja në internet ndonjëherë jepni shpërblime për lojtarët e baccarat.

Ju e dini se cili është avantazhi i shtëpisë për çdo bast baccarat dhe ju e dini se si të përcaktoni humbjen tuaj mesatare. Ju mund ta përdorni këtë informacion për të krahasuar bonuset baccarat. Zbuloni se sa duhet të vini bast me çdo bonus baccarat, më pas përcaktoni se sa do të humbni duke luajtur kaq shumë.

Tani, shikoni shumën totale të bonusit dhe krahasoni atë me sa do të humbni. Shumica bonuse janë krijuar në mënyrë që të humbni më shumë se sa vlen bonusi - kjo është ekonomia bazë e lojërave të fatit.

konkluzioni

Pavarësisht se si e shikoni matematikën, i vetmi bast baccarat që duhet bërë ndonjëherë është në dorën e bankierit. Dora e lojtarit nuk është e keqe në krahasim me shumicën e lojërave të tjera të kazinosë. Por nuk është alternativa më e mirë në tavolinën e bakaratit, ndaj nuk e rekomandojmë.

Matematika gjithashtu tregon qartë madhësinë më të mirë të bastit. Nëse vini bast më shumë se shuma më e ulët e disponueshme, do të humbni më shumë para sesa duhet.

Këtu janë 3 këshilla të mëdha matematikore për Baccarat; dhe më shumë do të ndahen së shpejti!

Të rejat e fundit

Wazdan prezanton në vjeshtë me promovimin e ri të Rrjetit Mystery Fall
2023-09-15

Wazdan prezanton në vjeshtë me promovimin e ri të Rrjetit Mystery Fall

Lajme