Këtu është një udhëzues i shpejtë dhe i ndyrë për Baccarat për Jo-bixhoz

Baccarat

2021-12-25

Benard Maumo

Baccarat është një lojë e shkëlqyer. Loja e përsosur është ajo që ka një avantazh të ulët shtëpiak, është e lehtë për t'u luajtur dhe ka një strategji të thjeshtë.

Këtu është një udhëzues i shpejtë dhe i ndyrë për Baccarat për Jo-bixhoz

Ky udhëzues i shpejtë dhe i ndyrë për baccarat do t'ju përgatisë shpejt për udhëtimin tuaj në kazino e re në internet. Ndërsa ndoshta nuk do të fitoni para, nuk ka gjasa të humbni as shumë para. Mund të përqendroheni vetëm në argëtimin.

Bast kravatë për Baccarat

Ju keni vetëm tre ose katër opsione bastesh kur luani baccarat.

Loja bazë ka tre baste që mund t'i vendosni, dhe disa lojëra baccarat ofrojnë gjithashtu një mundësi bastesh anësore. Ju do të mësoni për të gjitha këto opsione të basteve baccarat në këtë artikull. Por ka një gjë të rëndësishme që duhet të dini.

Vetëm një opsion bast baccarat është i mirë. Të gjitha opsionet e tjera të basteve janë të këqija dhe ju mund t'i harroni ato me siguri sapo të mësoni se cili opsion është më i miri.

Shënimi i Baccarat është paksa i komplikuar herën e parë që luan. Ajo shënon disi si blackjack. Por kur totali juaj shkon mbi nëntë, ju hiqni numrin e parë dhe thjesht përdorni numrin e dytë. Me fjalë të tjera, ju përdorni vetëm numrin në vendin e njësheve dhe kurrë nuk përdorni numrin në vendin e dhjetësheve.

Basti i lojtarit për Baccarat

Lajmi i mirë është se nuk keni nevojë të dini se cilat janë rregullat e shtëpisë për tërheqjen e letrave dhe nuk keni pse t'i kuptoni ato. Në fakt, ju mund të luani baccarat përgjithmonë dhe kurrë nuk i dini rregullat e sakta për vizatim.

E vërteta është se ju përfundimisht do t'i mësoni ato vetëm duke luajtur në kazino, por nëse i dini rregullat apo jo, nuk ka të bëjë me rezultatin e lojës. Tregtari që punon për kazinonë i njeh të gjitha rregullat dhe kujdeset për kartat.

Basti i lojtarit është shumë më i mirë se basti i barazimit për sa i përket avantazhit të shtëpisë dhe përqindjes së kthimit. Por nuk është aq i mirë sa basti i bankierit, kështu që nuk duhet të përdorni as bastin e lojtarit.

Basti i Bankierit për Baccarat

Opsioni i tretë kur luani baccarat quhet bast bankier ose bast.

Ky është një bast nga ana e bankierit dhe është alternativa më e mirë. Ajo ka skajin më të ulët të shtëpisë dhe përqindjen më të lartë të kthimit. Ky është i vetmi bast baccarat që duhet të bëni.

Një bast në dorën e bankierit ka një shans më të mirë për të fituar për shkak të rregullave sesa bastet e tjera. Por paguan vetëm 0,95 me 1, në vend të 1 me 1 që paguan një bast në dorën e lojtarit.

Por kurrë nuk duhet të vini bast më shumë se minimumi i tavolinës. Kazinotë mund të bëjnë ndryshim dhe nëse vini bast më shumë se minimumi, përfundoni duke humbur më shumë sesa duhet në afat të gjatë.

konkluzioni

Baccarat është i lehtë për t'u luajtur dhe strategjia më e mirë për lojën është aq e thjeshtë sa çdokush mund ta përdorë atë.

Ju gjithmonë mund të vini bast shumën më të ulët të lejuar nga kazino dhe kthimi juaj afatgjatë do të jetë po aq i mirë sa shumica e lojërave të tjera në kazino. Nëse luani kumar në internet, është edhe më mirë.

Shijoni Baccarat tani e kuptoni strategjinë!

Lajmi i fundit

Cilat veçori ofrojnë kazinotë e realitetit virtual?
2022-07-20

Cilat veçori ofrojnë kazinotë e realitetit virtual?

Lajme