Cookie Policy

Çfarë janë cookies?

Cookies janë format e informacionit të mbledhur nga adresa IP e një përdoruesi që mbajnë shënim se cilat faqe interneti janë vizituar. Faqja e internetit më pas i lexon këto skedarë sa herë që një përdorues e viziton sërish sajtin.

Cookies bëjnë disa punë të ndryshme. Faqet e internetit përdorin cookie për një sërë arsyesh dhe ato ndihmojnë për të siguruar që gjithçka të funksionojë pa probleme.

Si i përdorim cookies

Faqja e internetit Newcasinorank.com, si dhe çdo domen tjetër i lidhur me markën, i nënshtrohet kësaj politike. Në CasinoRank, cookies përdoren për të siguruar funksionimin normal të faqes në internet.

Cookies të përdorura në CasinoRank nuk ruajnë asnjë informacion personal rreth përdoruesve, si emrat, adresat ose informacionet e pagesës së tyre. Përdoruesi mund t'i çaktivizojë skedarët e skedarëve kurdoherë duke i fikur ato në Cilësimet seksionin e shfletuesit të tyre.

Ju lutemi vini re se nëse të gjitha cookie-t janë çaktivizuar, disa funksione të faqes në internet mund të mos funksionojnë siç synohet.

Biskota thelbësore

Cookies thelbësore janë ato të nevojshme për funksionalitetin bazë të faqes në internet. Çaktivizimi i këtyre mund të rezultojë që CasinoRank të mos jetë në gjendje të prezantojë shërbimet dhe qëllimin e përgjithshëm siç synohet. Cookies janë aktivizuar pa pëlqimin e përdoruesve, por ato mund të çaktivizohen në Cilësimet seksioni i shfletuesit.

Cookie jo thelbësore

Edhe pse këto cookie përmirësojnë përvojën e përgjithshme të përdoruesit, ato nuk janë të nevojshme për funksionimin e sajtit. Këta janë kryesisht mbledhës të statistikave, të tilla si numërimi i përdoruesve, si dhe mënyra se si përdoruesit lundrojnë në faqen e internetit.

Cookies të përdorura në këtë faqe interneti

Ne përdorim cookie-t e mëposhtme në CasinoRank:

  • Google Analytics. Ky është një mjet optimizimi i marketingut që na lejon të mbledhim informacione të përgjithshme rreth përdoruesve të faqes në internet kur ata vizitojnë faqen. Kjo mund të përfshijë se cilat faqe vizitojnë, sa kohë qëndrojnë në sajt dhe sa përdorues e vizitojnë faqen e internetit gjatë periudhave të ndryshme kohore. Informacioni privat nuk ruhet kurrë.
  • Matomo. Matomo është një tjetër mjet optimizimi i marketingut i ngjashëm me Google Analytics. Ky mjet mbledh informacione të përgjithshme rreth përdoruesit dhe na ndihmon të optimizojmë faqen e internetit sipas asaj që e viziton atë.