Këto janë 4 këshilla dhe këshilla për menaxhimin e basteve virtuale

Faqe të reja bastesh

2021-12-13

Benard Maumo

Virtual bastet janë bërë një lojë fati jashtëzakonisht popullor rrugë që nga revolucioni i dixhitalizuar i lojra online.

Këto janë 4 këshilla dhe këshilla për menaxhimin e basteve virtuale

Katër hakimet e mëposhtme ofrojnë këshilla se si të jeni më të suksesshëm me bastet virtuale. Ju mund t'i përdorni këto këshilla për të rritur fitimet tuaja, ose të paktën për të shmangur humbjen e tepërt. Pak një bast asimetrik.

Monte Carlo… Gjeneruesi i numrave të rastësishëm

Sportet e rregullta përfshijnë ekipe të vërteta dhe atletë që konkurrojnë kundër njëri-tjetrit. Njëra palë zakonisht favorizohet ndaj tjetrës, gjë që shfaqet gjithmonë në mosmarrëveshje.

Bastet sportive virtuale imitojnë këtë rastësi përmes një gjeneruesi të numrave të rastësishëm. Metrikat tradicionale të konkurrencës nuk janë në lojë këtu.

Sigurisht, këto rezultate të rastësishme normalisht i japin një fitore ekipit/atletit të favorizuar. Por ashtu si me sportet e vërteta, humbësi mund të fitojë.

Dallimi këtu, sidoqoftë, është se lojtarët e vërtetë nuk përcaktojnë nëse favoriti apo humbja fiton. Një algoritëm kompjuterik i kryen këto detyra.

Ka modele për t'u gjetur në bastet virtuale

Linjat midis rastësisë dhe modeleve janë me baltë.

Haralabos Voulgaris kuptoi se si të mposhtte totalin e pjesës së parë të NBA në fillim të viteve 2000. Voulgaris vuri re se listat sportive vendosin totalet afërsisht të barabarta si për pjesën e parë ashtu edhe për pjesën e dytë.

Të njëjtat modele zakonisht nuk janë të mundshme me bastet sportive virtuale. Në fund të fundit, ofruesit e programeve kompjuterike vendosin shanset dhe RNG-të e tyre për të prodhuar rezultate të rastësishme.

Ndoshta një zhvillues softuerësh mund të ngatërrojë programimin e tyre, duke çuar kështu në modele të parashikueshme. Megjithatë, një skenar i tillë nuk ka gjasa, duke pasur parasysh që këto produkte të zhvilluesve kalojnë nëpër testime të rrepta nga palët e treta.

Ndryshueshmëria emocionale nuk është e zbatueshme për lojërat virtuale

Algoritmet nuk ndjejnë emocione.

Lojtarët dixhitalë që vrapojnë nëpër fushë apo fushë nuk kanë emocione. Ata nuk do të shqetësohen kur humbasin ose nuk do të ndjejnë eufori kur fitojnë.

Sigurisht, ju mund të përdorni ende strategji kur kaloni shanset dhe statistikat për një lojë virtuale. Ju nuk do të jeni në gjendje të zgjidhni fituesit, megjithatë, duke marrë parasysh aspektin emocional.

Sportet virtuale janë të ngjashme me lojërat në internet

Kazinotë në internet përdorin gjithashtu gjeneratorë të numrave të rastësishëm për të përcaktuar rezultatet e tyre.

Ashtu si bastet sportive virtuale, këto RNG pasqyrojnë atë që do të ndodhte në jetën reale. Basti me një numër të vetëm të Ruletës Evropiane ka shanse fitimi 36:1. Prandaj, një algoritëm do të prodhojë rezultate që, me kalimin e kohës, çojnë në shanse 36:1 për të fituar.

Po kështu, makinat e fatit funksionojnë me shanse fikse dhe RNG. Ata japin rezultate të rastësishme që, gjatë një periudhe të gjatë, bëhen të ngjashme me shanset e tyre të programuara.

Ka më shumë fikse sesa të rastësishme në botën virtuale dhe online.

konkluzioni

Kumari sportiv virtual nuk është tamam si bastet tradicionale kur bëhet fjalë për strategjinë. Emocionet dhe ndryshueshmëria e jetës reale nuk ekziston.

Megjithatë, ju mund të përmirësoni përqindjen tuaj të fitimit duke zbatuar këshillat e paraqitura më sipër.

Sigurisht, të gjitha këshillat e trajtuara më sipër janë të rëndësishme në vetvete. Ju mund t'i referoheni këtij postimi sa herë që kërkoni mënyra shtesë për të përmirësuar rezultatin tuaj të basteve virtuale.

Të rejat e fundit

Wazdan prezanton në vjeshtë me promovimin e ri të Rrjetit Mystery Fall
2023-09-15

Wazdan prezanton në vjeshtë me promovimin e ri të Rrjetit Mystery Fall

Lajme