Faqe të reja bingo

Nëse ju pëlqen të luani bingo, ne kemi shqyrtuar sajtet më të reja në treg për 2022 . Ajo po bëhet e njohur për shkak të bonusit të bingos, rrotullime falas pa depozita, dhe aftësinë për të mbajtur zero bast në fitimet tuaja. Megjithatë, përfitimet dhe tarifat janë të ndryshme nga një llotari në tjetrën. Ne kemi përgatitur një listë të vendeve më të mira të lotarisë në faqen tonë. Ato përfshijnë:

Si të luani BingoSiguria e përmirësuar e faqeve BingoLojra Fair BingoHistoria e Bingos
Si të luani Bingo

Si të luani Bingo

Të luash bingo është argëtuese dhe e drejtpërdrejtë për lojtarët e rinj dhe me përvojë. Mund të luani ose manualisht duke përdorur një letër ose në mënyrë elektronike nga pajisja juaj celulare. Për këtë të fundit, do t'ju duhet të depozitoni disa fonde nëse jeni duke konkurruar për të fituar para të vërteta. Më pas do të blini dabbers nga lotaria juaj e preferuar. Libri juaj i bingos do të ketë 15 numra nga 1 deri në 90. Ata janë grupuar në kolona të ndryshme nga e majta në të djathtë. Ju do të shënoni ose zgjidhni numrat kur thirrni.

Ju do të bëheni fitues nëse arrini të merrni një shtëpi ose linjë të plotë përpara se dikush tjetër ose tregtari ta bëjë këtë.

Lloje të ndryshme të variacioneve Bingo

Më poshtë është lista e llojeve më të zakonshme të variacioneve bingo të disponueshme për të luajtur:

Bingo tradicionale amerikane

Ai përfshin një rrjet me pesë rreshta dhe kolona dhe luhet me 75 topa.

Bingo britanike

Është mjaft fenomen në Britaninë e Madhe dhe përdor 90 numra. Ka 27 hapësira të disponueshme dhe jo 25. Një rresht ka pesë numra me katër pika boshe, ndërsa një kolonë ka vetëm tre numra.

Bingo në internet

Luhet në një rrjet katër nga katër me 80 topa.

Të tjera përfshijnë:

  • Heksabingo- 27 Ball Bingo
  • Virtual- 49 Ball Bingo
  • Topi Bingo- 80 top
  • Marrëveshje ose pa marrëveshje 90- Topi
Si të luani Bingo
Siguria e përmirësuar e faqeve Bingo

Siguria e përmirësuar e faqeve Bingo

Faqet Bingo ruajnë një nivel të lartë sigurie dhe kriptimi. Kjo e fundit ndihmon në mbrojtjen e të dhënave që dërgoni, merrni ose ruani nga aksesi i paautorizuar si hakerat. Përdoret gjithashtu për ruajtjen e informacionit bankar ose transferimit të parave. Vetëm ofruesi i shërbimit të lotarisë dhe përdoruesi mund të kenë akses në detajet e llogarisë. Faqet e lotarisë e përdorin atë si një mënyrë për të mbrojtur informacionin e vlefshëm dhe të ndjeshëm.

Faqet e Bingo mbledhin shumë të dhëna personale si detajet e klientit dhe transaksionet, ndër të tjera, të gjitha ato kanë nevojë për mbrojtje për të shmangur keqpërdorimin nga palët e treta për aktivitete mashtruese si mashtrimet e phishing dhe mashtrimet në internet.

Siguria e përmirësuar e faqeve Bingo
Lojra Fair Bingo

Lojra Fair Bingo

Rasti i mashtrimit dhe mashtrimit po rritet çdo ditë me shfaqjen e tendencave të reja të teknologjisë. Kjo është arsyeja pse ju duhet të luani bingo në vendet me të cilat jeni njohur, si faqet e internetit të sigurta. Është një mënyrë për të garantuar se nuk do të mashtroheni për të humbur paratë tuaja të fituara me vështirësi. Vende të tjera të besueshme ku mund të luani bingo përfshijnë vende të tilla si qendra komunitare dhe organizata bamirësie, TV, kazino tradicionale, ndër shumë të tjera.

Gjithmonë sigurohuni që mund të pranoni dhe verifikoni besueshmërinë e ofruesit të shërbimeve të bingos. Nëse nuk arrini t'i njihni ose të verifikoni origjinalitetin e tyre, atëherë është më mirë të shmangni lojën.

Faqe të besuara Bingo

Këshillohet që gjithmonë të luani bingo në faqet që janë plotësisht të autorizuara dhe të licencuara nga autoritetet përkatëse qeveritare. Një mënyrë për ta siguruar këtë është duke kontrolluar detajet e licencës së tyre, të cilat duhet të shfaqen në ekranin e poshtëm të navigimit në sajt. Veçoritë e licencës përfshijnë emrin, vendin e regjistrimit, numrin e certifikatës, afatin kohor të licencës, ndër të tjera. Ju gjithashtu duhet të arrini të përcaktoni detaje si organizata që operon licencën dhe autoriteti licencues i qeverisë nga ai vend i caktuar.

Ju gjithashtu mund të kontrolloni ofruesit e lojërave si Microgaming, Net Ent dhe NextGen. Ata operojnë vetëm me kompani të licencuara!

Lojra Fair Bingo
Historia e Bingos

Historia e Bingos

Bingo ka një histori të pasur pasi mund të gjurmohet deri në vitet 1500. Ajo doli në një llotari të njohur si "Lo Giuoco del Lotto D'Italia, në Itali në vitin 1530. Akoma luhet atje çdo të shtunë deri tani! Loja do të hynte në kufijtë francezë në vitet 1770. Ajo u referua si "Le Lotto" dhe luhej vetëm nga francezët e pasur.

Loja u përhap në Gjermani në vitet 1800, megjithëse ata besonin se ishte për fëmijët e vegjël dhe studentët. Do të mbërrinte në Amerikën e Veriut në vitin 1929, ku e quajtën 'beano'. Më pas do të luhej fillimisht në SHBA në Atlanta, Georgia.

Historia e Bingos