4 gjërat që ju duhen për të qenë një lojtar fitues

Lajme

2021-09-20

Eddy Cheung

Çdo lojtar i bixhozit dëshiron të jetë një lojtar fitues. Megjithatë shumica refuzojnë të bëjnë atë që duhet të bëjnë për të fituar. Pasi të përfundoni këtë artikull, do të kuptoni se çfarë duhet për t'u bërë një lojtar fitues.

4 gjërat që ju duhen për të qenë një lojtar fitues

Vazhdoni të mësoni: Kumarxhinjtë fitues po mësojnë gjithmonë

Nuk mund të numëroj numrin e kumarxhinjve që kam takuar, të cilët janë të bindur se dinë gjithçka që duhet të dinë për lojërat e fatit. Megjithatë, ata bëjnë dhe do të vazhdojnë të humbasin pa pushim.

Ju duhet të përfshiheni në variacion.

Me fjalë të tjera, nëse nuk jeni të gatshëm të mësoni, nuk do të jeni kurrë një lojtar fitues.

Ju mund të mësoni se si të jeni një lojtar fitues në më shumë se një mënyrë. Ajo që bëjnë shumica e kumarxhinjve është të mësojnë nga gabimet e tyre. Kjo funksionon në afat të gjatë nëse vazhdoni të bëni rregullime dhe të mësoni ndërsa ecni, por kërkon shumë kohë dhe kushton shumë para. Çelësi është të jesh i gatshëm të mësosh në çdo mënyrë që të mundesh.

Gjeni skajin e shtëpisë dhe kuptoni shanset

Buza e shtëpisë është një përqindje që aktiviteti i lojërave të fatit ka në favor të shtëpisë.

Është mënyra më e mirë për të krahasuar dy ose më shumë opsione të lojërave të fatit. Një aktivitet me një avantazh shtëpie 1% është më i mirë se një aktivitet kumar me një avantazh shtëpie 4%. Kumarxhinjtë fitues dinë të gjejnë mundësi me një avantazh të ulët të shtëpisë dhe si të ndikojnë në avantazhin e shtëpisë në favor të tyre.

Shanset përdoren në mënyra të ndryshme kur luani kumar. Në një lojë letrash, shanset për të ndodhur diçka bazohen në një kuvertë letrash. Për shembull, ju keni një shans 4 nga 52, ose 1 nga 13, për të tërhequr dhe ACE nga një kuvertë letrash e përzier.

Shanset janë të rëndësishme për t'u kuptuar sepse ato të ndihmojnë të përcaktosh strategjinë më të mirë për aktivitetet e lojërave të fatit dhe të ndikojnë në avantazhin e shtëpisë dhe të kthimit në përqindjen e lojtarëve.

Përdorni gjithmonë strategji kur luani bixhoz

Kumarxhinjtë fitues e dinë se sa e rëndësishme është strategjia kur luajnë bixhoz dhe ata gjithmonë e dinë se cila është strategjia më e mirë për çdo aktivitet kumar. Ata gjithashtu e dinë se nëse një aktivitet kumari nuk ka një strategji që mund ta përdorin, atëherë nuk duhet të marrin pjesë.

Strategjia më e vështirë në lojërat e fatit është ndoshta për lojërat e pokerit si Texas Hold'em dhe Omaha. Por këto lojëra janë gjithashtu ato që ju japin një shans realist për të fituar kur përdorni strategjitë më të mira.

Çdo lojë kërkon një strategji unike - me edukim kjo pikë bëhet e qartë.

Kuptimi dhe Menaxhimi i Bankroll

Çdo lojtar fitues përdor një bankroll. Shumica e kumarxhinjve humbës nuk përdorin një bankroll. Kjo është e mjaftueshme për t'ju treguar pse është kaq e rëndësishme të përdorni një të tillë. Në fakt, ju nuk mund të jeni një lojtar fitues afatgjatë pa përdorur një lloj menaxhimi bankroll.

Bankroll juaj është gjithashtu një mjet që përdorni për të fituar para. Sa më shumë para të keni në bankroll, aq më shumë mund të përballoni të rrezikoni kur keni një avantazh.

konkluzioni

Çdokush mund të mësojë se si të bëhet një lojtar fitues. Por shumica e njerëzve nuk e bëjnë kurrë. Ju keni një mundësi të mrekullueshme për të qenë një lojtar fitues, sepse tani i dini të gjithë përbërësit që ju nevojiten. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të filloni të punoni në të.

Lajmi i mirë është se sapo të bëni atë që duhet bërë, mund të luani kumar dhe të dini se do të fitoni.

Lajmi i fundit

Cilat veçori ofrojnë kazinotë e realitetit virtual?
2022-07-20

Cilat veçori ofrojnë kazinotë e realitetit virtual?

Lajme