888 krijon një fushatë të krijuar për të luajtur në tregun e Mbretërisë së Bashkuar

Lajme

2022-04-22

888 Holdings është një firmë e njohur e lojërave të fatit dhe basteve në internet. Ajo u themelua në vitin 1997 dhe u vendos shpejt si lojtari kryesor dominues në biznesin global të lojërave online. Ombrella 888.com u siguron lojtarëve me krenari një zgjedhje të larmishme të markave të lojërave në internet. Secili ka të veçantën, tërheqësin dhegrup emocionues lojërash, perspektivat, çmimet dhe shumë më tepër.

888 krijon një fushatë të krijuar për të luajtur në tregun e Mbretërisë së Bashkuar

Prodhuesi i basteve është një lider i padiskutueshëm me mbi dy dekada përvojë në industrinë e lojrave. Pavarësisht kësaj, organizata vazhdon të bëjë përpjekje për të riafirmuar besimin e përdoruesve të saj. Kompania që atëherë ka nisur fushatën e saj të fundit 888 Made-to-Play. Lajmi për nisjen erdhi pasi kompania njoftoi një rritje të të ardhurave për vitin financiar 2021.

888 nis një fushatë të re

Kompania kryesore e basteve është vazhdimisht në kërkim të mënyrave të reja për të përmirësuar përvojën e lojërave për klientët e saj. Ata vazhdimisht po përshtaten, krijojnë dhe aplikojnë teknologji të re, zgjidhje unike të lojërave dhe përmirësojnë mënyrat për rritjen e efikasitetit. Si rezultat, 888 po përpiqet të bashkojë markat e saj të ndryshme nën një temë të vetme koherente. 

Këto marka përfshijnë 888 kazino, 888 poker dhe 888sport, të cilat janë të gjitha pjesë e fushatës së re Made-to-Play. Përveç kësaj, kompania beson se fushata e re ka për qëllim të bashkojë bizneset dhe njerëzit për një qëllim të përbashkët.

Fushata e re do të nisë në Mbretëria e Bashkuar. Korporata do të përdorë disa kanale dixhitale, duke përfshirë mediat sociale dhe televizionin, për të arritur audiencën e saj të synuar. Ai do t'i përdorë këto për të lëshuar reklama që do të shfaqen për disa javë në të gjithë rajonin. 

Sipas nënpresidentit të marketingut strategjik të kompanisë, Sivan Finn, zbulimi i planit master të markës Made-to-Play është një hap i rëndësishëm përpara për kompaninë. Ajo mendon se duke bashkuar të gjitha markat e forta që kanë krijuar ndër vite, ata do të jenë në gjendje të shprehin një tregim të qëndrueshëm që shpjegon se çfarë i dallon nga konkurrenca. Ajo vëren se kjo është arsyeja që klientët e tyre kënaqen të ndërveprojnë me ta.

888 Planet për të hyrë në juridiksione të reja

888 synon të nisë fushatën e saj krijuese në tregje të tjera përveç në MB. Me këtë në mendje, Made-to-Play ende nuk ka njoftuar se kur do të zgjerohet në fusha të tjera të rëndësishme. Nuk është çudi që 888 ka lançuar një strategji të re të markës master.

Më herët gjatë vitit, kur firma publikoi rezultatet e saj financiare për vitin 2021, ajo la të kuptohet për planet e saj për Made-to-Play. Sipas Itai Panzer, CEO i kompanisë, 888 markat do të rilansoheshin sipas një strategjie master të quajtur "Made-to-play". Ai tha se marka e re master do të ndërtohet mbi bazat e forta të fushatës së pokerit të vlerësuar me të njëjtin emër.

Për më tepër, të ardhurat e grupit të lojërave të fatit me bazë në Gjibraltar u rritën në 980.1 milion dollarë në 2021. Kjo përfaqësonte një rritje prej 15% krahasuar me vitin e kaluar, 2020. Përveç këtij zgjerimi, 888 ka njoftuar se do të debutojë shërbimet e tij në tregje të shumta më vonë gjatë vitit . Kompania deklaroi se synon të arrijë së shpejti në Ontario, Kanada. Ajo po mendon gjithashtu për rritjen e pranisë së saj në më shumë shtete amerikane. Megjithatë, ajo ka një alternativë tjetër tërheqëse për t'u kthyer në Holandë.

Lajmi i fundit

Betfred do të nisë IGT Play Sports-Powered Sports në të ardhmen
2023-03-21

Betfred do të nisë IGT Play Sports-Powered Sports në të ardhmen

Lajme