A mund të marr një shpërblim besnikërie me automatet e aeroportit?

Lajme

2021-08-31

Ethan Tremblay

Disa aeroporte anembanë botës ofrojnë automate. Vetëm për të përmendur disa, ne kemi Schiphol Amsterdam, Kingsford-Smith Sydney dhe Heathrow London. Ato ofrojnë mundësinë për të shijuar lojëra elektronike ndërsa jeni duke pritur për një fluturim ose pasi të keni zbritur.

A mund të marr një shpërblim besnikërie me automatet e aeroportit?

Por a mund të merrni shpërblime për besnikëri me lojëra elektronike në një aeroport? Ky artikull jo vetëm që do t'i përgjigjet kësaj pyetjeje, por do të vazhdojë të optimizojë se si mund të maksimizoni bonuset dhe shpërblimet.

Si funksionojnë zakonisht programet e besnikërisë së lojërave elektronike?

Shtëpia ka gjithmonë avantazhin me lojëra elektronike me para të vërteta. Me këtë thënë, ata e njohin vlerën për t'u kthyer diçka lojtarëve.

Kazinotë ofrojnë shpërblime për të mbajtur lojën e klientëve. Në këmbim, ata kanë një shans më të mirë për të marrë lojëra të përsëritura nga kumarxhinjtë vizitorë.

Mes luajtjes së lojërave elektronike drejtpërdrejt ose në internet, programet e shpërblimeve dhe besnikërisë mund të jenë shumë joshëse. Nëse ata janë një faktor i madh motivues për ju që luani lojëra elektronike, atëherë çoni biznesin tuaj në a kazino e re në internet ndërsa prisni një aeroplan në aeroport.

A ofrojnë ofruesit e lojërave elektronike të aeroportit shpërblime VIP?

Makinat e fatit të aeroportit janë njësoj si lojëra elektronike që janë të disponueshme në kazinotë tradicionale të drejtpërdrejta. Ata punojnë në të njëjtën mënyrë dhe sigurisht që mund të japin edhe jackpots.

Megjithatë, dobësia e madhe e lojërave elektronike të aeroportit është se ato nuk ofrojnë shpërblime për besnikërinë.

Palët e treta drejtojnë automate në aeroporte. Ata kanë marrëveshje me menaxhimin e caktuar të aeroportit për të ofruar lojëra elektronike kur lejohet me ligj. Për çfarëdo arsye, këto kompani të palëve të treta kanë vendosur të mos përfshijnë përfitime VIP. Gjithçka varet nga ekonomia. Infrastruktura mbështetëse e lojërave elektronike në aeroporte nuk është e fokusuar në kazino.

A ja vlen të luhen ende makinat e lojërave elektronike të aeroportit?

Po. Sidoqoftë, gjithmonë mund të luani në një kazino online nëse jeni duke pritur për një fluturim. Nëse jeni dikush që vlerëson vërtet shpërblimet VIP, nuk do t'ju pëlqejë fakti që ato nuk janë të disponueshme përmes lojërave elektronike të aeroportit. Por shpërblimet dhe jackpotet mund të jenë ende të mëdha.

Megjithatë, nëse jeni një bastdhënës i madh, mund të keni mendime të dyta për të luajtur në aeroporte. Bastet tuaja të mëdha mund të mos shpërblehen në këto raste.

Si mund të përfitoj sa më shumë nga shpërblimet e besnikërisë së lojërave elektronike?

Duke supozuar se qëndroni me automatet e kazinosë, duhet të bëni çmos për të përfituar nga shpërblimet VIP.

Kuptoni se si, nga dhe nga vijnë shpërblimet e besnikërisë, më pas optimizoni lojërat tuaja për të përfituar sa më shumë nga këto shpërblime. Është e qartë se midis lojërave të kazinosë në internet dhe atyre të drejtpërdrejta, shpërblimet e besnikërisë do të kenë stimuj të ndryshëm.

Megjithatë, për të përfituar sa më shumë nga shpërblimet e besnikërisë së lojërave elektronike, duhet të bëni përpjekjet tuaja më të mira për të kuptuar çdo nxitje dhe shpërblim specifik për meritat e tij.

Të rejat e fundit

Play Pragmatic zbulon përplasjen e madhe të basit bazuar në seritë e saj të njohura të lojërave elektronike
2023-09-28

Play Pragmatic zbulon përplasjen e madhe të basit bazuar në seritë e saj të njohura të lojërave elektronike

Lajme