Bonuset e mirëseardhjes: Gjithçka që duhet të dini

Lajme

2021-06-08

Eddy Cheung

Kumar online është një nga industritë me rritje më të shpejtë. Zhvillimet teknologjike në pajisjet celulare, lidhja e besueshme në internet dhe platformat e sigurta të pagesave në internet i kanë bërë kazinotë e bazuara në ueb më të njohura se sa homologët e tyre. Ashtu si me çdo industri në rritje, zgjedhjet me të cilat përballen lojtarët e rinj mund të jenë dërrmuese. Me shumicën (nëse jo të gjitha) kazinove online që ofrojnë një bonus mirëseardhjeje, natyra e këtij bonusi mund të jetë një mënyrë e mirë për të përcaktuar kazinonë më të mirë në treg.

Bonuset e mirëseardhjes: Gjithçka që duhet të dini

Cilat janë bonuset e mirëseardhjes?

Kazinotë online kanë ofruar gjithmonë bonuse për të joshur përdoruesit e rinj. Në fillim, ishte për të tërhequr përdoruesit që ishin mësuar me 'përvojën tradicionale të kazinosë. Ndërsa lojërat e fatit në internet u bënë të zakonshme, bonuset janë një strategji për të tërhequr dhe mbajtur lojtarët në një mjedis gjithnjë e më konkurrues. Bonuset e mirëseardhjes janë oferta që zbatohen për përdoruesit e rinj. Rritja mund të arrihet vetëm me një bazë përdoruesish në rritje, kjo është arsyeja pse shumica e kazinove kanë një formë të bonus mirëseardhjeje. Bonuset e mirëseardhjes mund të grupohen gjerësisht në dy kategori: bonuse depozitash dhe bonuse pa depozite.

Bonuset e depozitave

Bonuset e depozitave janë një lloj bonusi i mirëseardhjes që përdoruesit e rinj mund të kenë akses kur depozitojnë fonde në llogarinë e tyre të kazinosë. Ky është lloji më i popullarizuar i bonusit të mirëseardhjes pasi kazinotë në internet duan të nxisin lojtarët e rinj të depozitojnë fonde. Në shumicën e rasteve, një bonus depozite aplikohet si përqindje e shumës së depozituar. Pra, nëse një kazino ofron një bonus depozite prej 50% dhe një depoziton 100 dollarë, ata do të marrin një shumë shtesë prej 50 dollarësh që do të kreditohet në llogarinë e tyre. Përcaktimi i bonusit më të mirë të depozitës kërkon një analizë të kushteve të bonusit. Karakteristikat kryesore përfshijnë:

  • Përqindja e ofruar Kjo është karakteristika më e dukshme e bonusit të mirëseardhjes. Me të gjithë faktorët e tjerë që mbeten konstant, lojtarët duhet të shkojnë për një kazino që ofron një bonus përqindje më të lartë në depozitën e tyre. Një bonus depozite 100% ofron një shumë më të lartë bonus sesa një bonus 50%.
  • Kufiri Të gjitha bonuset e depozitave kanë një kufi të sipërm. Për shembull, një kazino mund të ofrojë një bonus depozite 100% deri në një kufi prej $200. Kjo do të thotë që nëse lojtarët depozitojnë më shumë se 200 dollarë, fondet e tyre të bonusit kufizohen në 200 dollarë. Rrotulluesit e lartë priren të preferojnë tavane më të larta kur bëhet fjalë për kufijtë e bonusit të depozitave.
  • Kërkesa e bastit Çdo bonus ka një kërkesë për bast, kjo parashtron kushtet në lidhje me sa herë duhet të bastni shumën e bonusit përpara se të mund të tërheqë ndonjë fitim. Preferohet një kërkesë më e ulët bastesh pasi fitimet mund të arrihen brenda një periudhe më të shkurtër kohore.
  • Bonus pa depozitë me bonuse pa depozitë, lojtarët e rinj mund t'i qasen ato pa depozituar asnjë fond në llogarinë e tyre. Ato zakonisht ofrohen si rrotullime falas ose para të gatshme. Me rrotullime falas, një përdorues i ri mund të shijojë lojëra slot me para të vërteta pa bast. Paratë e lira i mundësojnë përdoruesit të bast/bast. Ashtu si me bonuset e depozitave, bonuset më të mira pa depozite mund të përcaktohen në bazë të madhësisë së tyre dhe kushteve të bastit.

Zgjedhja e bonusit më të mirë të mirëseardhjes

Bonusi më i mirë për një lojtar varet nga rrethanat e tij specifike dhe stili i lojërave të fatit në internet. Nëse ata duan të provojnë një kazino përpara se të angazhojnë fonde, atëherë ata duhet të kujdesen për bonuse pa depozita. Më shumë lojtarë të rastësishëm mund të jenë më pak të interesuar për kufijtë e bonusit të depozitave pasi ata nuk planifikojnë të depozitojnë shifra të larta.

Lajmi i fundit

Cilat veçori ofrojnë kazinotë e realitetit virtual?
2022-07-20

Cilat veçori ofrojnë kazinotë e realitetit virtual?

Lajme