Lojërat e ulëta të kazinosë RTP dhe si t'i shmangni ato

Lajme

2021-04-17

Eddy Cheung

Kthehu te lojtari (RTP) përshkruan shumën (në përqindje) që një slot do t'i kthejë një lojtari pas disa rrotullimeve. Kjo veçori e ndihmon atë/asaj të përcaktojë se çfarë të presë si shpagim nga aksionet në cilindo lojë kazino. Duke pasur parasysh shanset për të fituar afatgjatë, shmangia e lojërave me RTP të ulët duhet të jetë shqetësimi kryesor i lojtarit.

Lojërat e ulëta të kazinosë RTP dhe si t'i shmangni ato

Ndërsa RTP ndryshon bazuar në disa faktorë, një lojtar mund të mësojë lojëra me pagesë të ulët duke pasur një kuptim të mirë të RTP. Ky artikull tregon përqindjet e pagave të dakorduara për lojëra të ndryshme dhe si të parandaloni ofertat e ulëta në çdo lojë.

Standardet RTP përcaktohen nga lojërat dhe cilësimet e tyre

Kur një lojtar është gati për të hyrë në RTP, ai/ajo i shqyrton me kujdes lojërat veç e veç sepse të gjitha lojërat nuk ofrojnë të njëjtën kthim. Kini parasysh se standardet e kthimit ndryshojnë rreth një sërë kazinosh. Megjithatë, ndryshimi në kapacitetin e tyre në përqindje bazohet në faktorë si marka e kazinosë, rregullat e saj, etj.

Mënyrat më të mira për të shmangur lojërat me pagesë të ulët

Të dish që të gjitha lojërat nuk ofrojnë të njëjtën përqindje pagese është një hap i madh përpara në shmangien e lojërave me pagesë të ulët. Për më tepër, këshillat e ofruara më poshtë mund t'i ndihmojnë lojtarët e fatit të përmirësojnë shanset e tyre për të fituar.

Luaj lojra online

Pavarësisht nga lloji i lojës që një lojtar dëshiron të luajë, ai/ajo mund të marrë RTP-në më të mirë nga faqet e lojërave ose kazinotë e botës reale. Megjithatë, kazinotë celulare ndihmoni një lojtar të marrë shpagimin më të lartë nga çdo lojë. Në përgjithësi, të gjitha lojërat e luajtura në celular ofrohen me tarifa më të larta.

Zgjidhni vetëm kazinotë me pagesë më të lartë

Meqenëse fokusi kryesor i çdo lojtari është të fitojë shumë para, zgjedhja e lojërave me pagesë më të lartë mund të jetë zgjidhja më e mirë. Disa kazino janë të njohura për paraqitjen e RTP masive në të gjithë bordin e tyre. Ofruesi i softuerit të shumicës së kazinove zakonisht autorizon RTP në bordet e tyre. Pra, për të shijuar lojëra të favorshme, me përqindje të lartë kthimi, kërkoni kazino me RTP të lartë.

Mos evitoni paqëndrueshmërinë

Ndërsa kontrolloni përqindjet e pagesave, është gjithashtu thelbësore të merret parasysh paqëndrueshmëria për të fituar. Lojërat që kanë jackpot janë jashtëzakonisht të paqëndrueshme dhe janë të paparashikueshme edhe kur kanë RTP të lartë. Për të reduktuar paqëndrueshmërinë dhe për të fituar më shumë në mënyrë të përsëritur, zgjidhni gjithmonë baste me para të barabarta ose një minimum bastesh afërsisht me para.

Rritni RTP me bonuse dhe shpërblime VIP

Megjithëse shpërblimet dhe shpërblimet e honorarëve nuk kanë efekte teknike në kthimin e ndonjë loje, ato zakonisht ndikojnë në një shkallë të caktuar në afat të gjatë. Shumë kazinove online ofroni bonuse të mëdha depozitash që mund të jenë të dobishme për ta nëse fillojnë të luajnë online.

Tjetra janë programet VIP, të cilat janë të disponueshme si me kazinotë online ashtu edhe me ato në tokë. Shpërblimet që një lojtar mund të marrë nga secili variojnë, por në këtë rast, lojtari do të shpërblehet përsëri për të qenë anëtar i një programi të caktuar.

Vendimi

Çdo vit, miliona kumarxhinj djegin shpejt paratë e tyre për të luajtur lojëra me pagesë të ulët pa qenë të vetëdijshëm. Ata kurrë nuk hulumtojnë RTP të ulët dhe të lartë dhe çfarë të bëjnë për të përfituar sa më shumë nga një lojë.

Njohja e pak RTP do t'i bëjë lojtarët të shmangin rënien në gropën e lojërave me pagesë më të keqe. Megjithëse lojërat dhe cilësimet e tyre bëjnë që standardet të ndryshojnë; megjithatë, lojtarët duhet të sigurojnë se po marrin një marrëveshje të mirë kur bëhet fjalë për RTP.

Lajmi i fundit

Cilat veçori ofrojnë kazinotë e realitetit virtual?
2022-07-20

Cilat veçori ofrojnë kazinotë e realitetit virtual?

Lajme