Pariplay siguron një partneritet të ri Fusion me Zetro Digital

Lajme

2023-07-10

Benard Maumo

Pariplay, një degë e NeoGames SA, ka siguruar së fundmi një tjetër partneritet Fusion me Zitro Digital. Marrëveshja do të zgjerojë më tej shtrirjen e saj në tregun e lojërave të fatit në internet pas suksesit të saj të mëparshëm në sektorin e shitjes me pakicë.

Pariplay siguron një partneritet të ri Fusion me Zetro Digital

Lojërat bingo dhe lojërat elektronike të Zitro Digital do t'i bashkohen platformës së grumbullimit të përmbajtjes së Pariplay. Në këmbim, kjo do të rrisë praninë dixhitale të furnizuesit dhe do ta ndihmojë atë të arrijë objektivat e tij të rritjes shpejt. Kjo marrëveshje do të lejojë gjithashtu lojra kazino për të arritur listën e gjatë të Pariplay faqet e reja të kazinove në internet në tregje të ndryshme.

Zitro Digital, një kompani e njohur për udhëheqjen e saj në fushën e shitjes me pakicë, tashmë ka një prani masive në shumë vende. Është i vlerësuar në Amerikën Latine dhe Spanja, me marrëveshjen e fundit që lejon kompaninë të zgjerohet edhe më tej.

Sa për Pariplay, marrëveshja e re siguron një rritje të konsiderueshme të përmbajtjes së lojërave online, duke vënë në pah zgjerimin e shpejtë të platformës Fusion. Kompania kohët e fundit Lojëra të integruara EQL të Amerikës së Veriut.

Platforma Fusion përfshin një përzgjedhje të madhe prej mbi 14,000 titujsh nga mbi 120 ofrues. Ai gjithashtu përfshinte një sërë mjetesh të back-office të krijuara për të rritur angazhimin dhe mbajtjen e lojtarëve.

Ashley Bloor, Drejtoresha e Partneriteteve në Pariplay, komentoi:

"Ne jemi krenarë për sa është rritur oferta jonë Fusion dhe Zitro Digital është një shtesë fantastike për platformën. Përmbajtja me cilësi të lartë, teknologjia e gamës së lartë dhe inovacioni i vazhdueshëm i Zitro Digital është përshtatja e përsosur për Fusion, siç duam gjithmonë për të përmirësuar portofolin tonë me titujt më të mirë. Ne kemi besim se ky do të jetë një partneritet i fortë dhe i suksesshëm."

José Javier Martí, Shefi i Operacioneve të Zetro Digital, shtoi:

"Ne jemi gjithmonë duke u përpjekur të ofrojmë përmbajtje dhe teknologji lider në botë, dhe integrimi me platformën inovative Fusion të Pariplay është një hap emocionues për ne. Ne jemi liderë botërorë në video bingo dhe lojërat tona elektronike kanë parë rritje të vazhdueshme për shkak të diferencimit dhe inovacionit të tyre , kështu që ne jemi të prirur të zgjerojmë praninë tonë në internet dhe t'i sjellim lojërat tona për më shumë lojtarë së bashku me Pariplay."

Të rejat e fundit

Wazdan prezanton në vjeshtë me promovimin e ri të Rrjetit Mystery Fall
2023-09-15

Wazdan prezanton në vjeshtë me promovimin e ri të Rrjetit Mystery Fall

Lajme