Kazinotë më të mira të reja online me Dogecoin

Pagesat e Dogecoin (DOGE) kanë fituar terren për shumë arsye. Për një, ata nuk kanë kufizime për depozitat dhe tërheqjet. Për më tepër, transaksionet janë të sigurta dhe të shpejta. Shumë kazino të reja në internet pranojnë Dogecoin pasi është e lehtë të paguash. Shumë kumarxhinj mund ta vlerësojnë këtë monedhë dixhitale sepse lehtëson transaksionet me tarifa më të ulëta se kriptomat gjigante si bitcoin.

Gjuajtësit që kërkojnë të luajnë në kazino të reja të besueshme dhe të ligjshme mund të varen nga informacioni i dhënë në këtë sajt. Kazinotë e reja më të mira Dogecoin ofrojnë lojëra elektronike moderne dhe lojëra frymëzuese me një gamë të gjerë bonusesh dhe përfitimesh.

Kazinotë më të mira të reja online me Dogecoin
Rreth DogecoinDepozitoni me Dogecoin
Rreth Dogecoin

Rreth Dogecoin

Dogecoin u shpik nga ish inxhinierët e softuerit të IBM dhe Adobe, Jackson Palmer dhe Billy Markus më 6 dhjetor 2013. Filloi si një shaka, duke shfaqur Shiba Inu Dog si logo. Menjëherë pas lançimit, ajo u bë kulturë pop, duke kaluar nga hype meme qeni. Ajo që filloi si një komedi në internet doli të ishte një kriptomonedhë miqësore dhe e decentralizuar me tarifa të pakta. Disa nga përdorimet e tij më të hershme ishin bamirësitë dhe bakshishi në internet. Deri në vitin 2022, Dogecoin renditet në vendin e 12-të me një kapak tregu prej 22,787,606,651 dollarësh në coinmarketcap.

Krijuesit fillimisht donin që Dogecoins të kishte një furnizim fiks prej 100 miliardë monedhash. Por ky kapak u eliminua dhe përdoruesit vazhduan të nxjerrin monedha të reja. Ky vendim synonte të mbante çmimin token sa më të ulët. Kjo është arsyeja pse ka më shumë kuptim të transaksionosh edhe shuma të vogla me Dogecoin. Nuk është çudi që konsiderohet si monedha e njerëzve.

Dogecoin është jashtëzakonisht i popullarizuar me kumarxhinjtë. Ata e përdorin atë për të vënë baste në kazinotë e reja në internet dhe mbajeni atë si një formë investimi. Dogecoin ruhet në portofolin DOGE dhe tokeni i tij mund të tregtohet në shkëmbimet e kriptove për monedha të tjera dixhitale. Dogecoin përdor një rrjet të decentralizuar që lehtëson transaksionet peer-to-peer si monedhat e tjera dixhitale. Decentralizimi do të thotë që asnjë institucion apo autoritet financiar nuk kryen pagesat apo kontrollon rrjetin.

Rreth Dogecoin
Depozitoni me Dogecoin

Depozitoni me Dogecoin

Dogecoin është i disponueshëm në shkëmbime si një altcoin, por jo të gjithë e mbështesin atë. Disa platforma lejojnë blerjen e DOGE me monedhën fiat. Përdoruesit mund të ruajnë altcoin në shkëmbim ose në një portofol (kujdestar ose jo-kujdestar), i shkarkueshëm në Google Play dhe App Store.

Shumica e kazinove të reja në internet lejojnë lojtarët të depozitojnë me Dogecoin dhe të kalojnë miljen shtesë të dhënies së bonuseve dhe çmimeve të lojës për përdorimin e kësaj metode. Këtu është një proces i thjeshtë i depozitimit me Dogecoin:

  1. Regjistrohuni në kazinonë e re më të mirë Dogecoin
  2. Zgjidhni një lojë e re kazino në internet për të luajtur për para të vërteta
  3. Drejtohuni te metodat e depozitimit dhe klikoni Dogecoin
  4. Merrni një URL unike ose kod QR
  5. Kopjoni URL-në ose kodin dhe ngjisni në portofolin tuaj Dogecoin
  6. Futni numrin e Dogecoins për t'u transferuar në kazinonë e re në internet
  7. Autorizoni transaksionin

Shuma e depozitës do të pasqyrohet menjëherë në portofolin Dogecoin dhe kazinonë e re. Shpejtësia e transaksionit tejkalon çdo kriptomonedhë të njohur dhe metoda bankare konvencionale.

Vlen të përmendet se transaksionet e Dogecoin janë të pakthyeshme, kështu që është thelbësore të konfirmoni detajet përpara se të shtypni ndonjë buton dërgimi. Mund të aplikohen disa tarifa, por ato janë të papërfillshme dhe më të ulëta se tarifat e Litecoin, Ethereum dhe Bitcoin. Disa kazino të reja në internet mund të kenë komisione, kështu që kontrollimi i termave dhe kushteve është jetik përpara se të vendosni një depozitë.

Depozitoni me Dogecoin