Kazinotë më të mira të reja online me MasterCard

Ka dy arsye kryesore që kazinotë e reja në internet i japin përparësi pagesave me MasterCard: siguria dhe komoditeti. Kjo metodë e transaksionit është një nga më të sigurtat për t'u përdorur në internet. Konsumatorët nuk kanë nevojë të shqetësohen nëse fondet e tyre do të shpërdorohen. Sistemi përdor një masë mbrojtjeje nga vjedhjet që zbulon edhe formën më të vogël të vjedhjes së identitetit dhe e zgjidh atë menjëherë.

Falë aksesueshmërisë së saj universale, MasterCard u mundëson lojtarëve të vendosin aksionet e tyre në faqet ndërkombëtare të lojërave të fatit. Këtu, lojtarët nga çdo vend do të gjejnë një listë kryesore të kazinove të reja më të mira në internet për përdoruesit e MasterCard. Faqja është kontrolluar dhe verifikuar nga një ekip ekspertësh me përvojë. MasterCard pranohet si për depozita ashtu edhe për tërheqje.

Kazinotë më të mira të reja online me MasterCard
Rreth MasterCardDepozitoni me MasterCard në Kazinotë e Reja Online
Aarav Menon
ExpertAarav MenonExpert
Fact CheckerLi Xiu YingFact Checker
LocaliserArdit KrasniqiLocaliser
Rreth MasterCard

Rreth MasterCard

MasterCard është një zgjidhje globale pagesash që përdor teknologjinë avangarde të çipeve për të siguruar transaksionet me karta në dyqanet lokale. Ai gjithashtu lehtëson blerjet në internet përmes SecureCode.

Historia e MasterCard Inc. mund të gjurmohet në fund të viteve 40, kur banka të ndryshme amerikane lëshuan një letër speciale që zëvendësonte paratë e gatshme në dyqanet lokale. Ndër bankat themeluese të MasterCard ishin United California Bank, Bank of California, Crocker National Bank dhe Wells Fargo. Në vitin 1966, këto banka krijuan Shoqatën e Kartave Ndërbankare ose ICA në bashkëpunim me HSBC Bank USA, më parë Marine Midland Bank. Ata formuan një Master Charge ose Kartën Ndërbankare, e cila fitoi rëndësi në vitin 1969.

Deri në vitin 1970, ICA bashkëpunoi me Eurocard për të formuar një aleancë që tërhoqi anëtarët e parë japonezë. Më shumë institucione financiare nga Australia dhe Afrika u bashkuan dhe ICA u riemërua në Mastercard International. Zgjerimi i mëtejshëm në të gjithë Amerikën Latine dhe Azi ndodhi në vitet '80.

Sot, kartat e debitit dhe kreditit MasterCard qarkullojnë në mbi 210 vende dhe territore dhe pranojnë rreth 150 monedha. Është emetuesi i dytë më i madh i kartave të kreditit që bashkëpunon me mbi 25,000 institucione financiare. Lojtarët e MasterCard duhet të paraqesin një kod PIN unik kur kryejnë transaksione në kazinotë e reja në internet. Kartat i lejojnë përdoruesit të përdorin tokenizimin në vend që të dërgojnë numrin 16-shifror të kartës.

Rreth MasterCard
Depozitoni me MasterCard në Kazinotë e Reja Online

Depozitoni me MasterCard në Kazinotë e Reja Online

Kumarxhinjtë mund të marrin lehtësisht një MasterCard sipas zgjedhjes së tyre në një nga bankat anëtare. Kazinotë e reja që pranojnë depozita në MasterCard e bëjnë procesin pa probleme për t'i lejuar lojtarët të vendosin bastet e tyre lojërat më të reja të kazinosë sa më shpejt të jetë e mundur. Duhen disa hapa të thjeshtë për të depozituar me MasterCard:

  1. Merrni një kartë të lëshuar nga MasterCard. Pavarësisht nëse është një kartë debiti, kartë me parapagesë ose kartë krediti, ajo mund të lidhet me një llogari bankare për pagesa më të lehta.
  2. Regjistrohu në një kazino të re MasterCard. Faqet më të mira janë paraqitur në këtë faqe interneti.
  3. Në kazinonë online, shkoni në Arkëtar dhe klikoni Depozitat.
  4. Nga mënyra të shumta depozitimi, theksoni MasterCard, e cila shfaqet me logon e saj.
  5. Përcaktoni sa do të vendosni si depozitë dhe plotësoni shumën.
  6. Fut numrin 16-shifror të kartës, kodin 3-shifror CVV dhe skadimin nëse është hera e parë.
  7. Konfirmo transaksionin me çdo detaj KYC siç kërkohet nga banka emetuese.

Në varësi të kazinosë së re në internet që keni zgjedhur, lojtarët e MasterCard mund të depozitojnë çdo gjë nga 10 dollarë. Disa rula të lartë depozitojnë deri në 10,000 dollarë ose më shumë. Nuk ka tarifa përpunimi dhe transferimi zgjat disa minuta pasi të konfirmohen dhe miratohen detajet e përdoruesit.

Depozitoni me MasterCard në Kazinotë e Reja Online