Kazinotë më të mira të reja online me Paysafe Card

Në vitet e fundit, është dëshmuar një përmirësim i dukshëm në metodat e depozitimit në kazinotë e reja në internet. Pavarësisht kësaj, shoqëria është ende skeptike në lidhje me shumicën e metodave të pagesës në internet. Sot, shumica e blerësve në internet, duke përfshirë lojtarët e fatit, preferojnë të përdorin karta të parapaguara si paysafecard. Kjo kartë me parapagesë është bërë e dashur për shumë kazino të reja në internet për shkak të sigurisë së saj të jashtëzakonshme.

Paysafecard është një pionier në metodat e pagesave me parapagesë në internet. Përveç kësaj, kartat janë të disponueshme në mijëra dyqane të tregtisë elektronike në internet. Prandaj, lojtarët në internet që kërkojnë një mënyrë pagese të sigurt dhe të përshtatshme për kazinotë e tyre të reja në internet, e gjejnë paysafecard ideale. Lexoni për të parë pse kjo kartë është ndër metodat kryesore të depozitimit në kazinotë në mbarë botën.

Kazinotë më të mira të reja online me Paysafe Card
Çfarë është paysafecard?

Çfarë është paysafecard?

Paysafecard është një metodë kryesore me parapagesë që është bërë e njohur me kazinotë e reja në internet. Ofron një metodë të sigurt dhe të sigurt me parapagesë për transaksionet online. Është një ideal mënyra e depozitimit në kazinotë globale. Me këtë kartë, kumarxhinjtë në internet mund të depozitojnë lehtësisht fonde në kazinotë e tyre të reja në internet.

Për më tepër, paysafecard nuk kërkon që përdoruesit të ndajnë detajet bankare nëpër sajte. Përveç kësaj, përdoruesit mund të përdorin një aplikacion celular falas për pajisjet Android dhe iOS. Kjo u mundëson atyre të ruajnë kodet e tyre në një vend. Gjithashtu, përdoruesit mund të bëjnë pagesa direkte celulare nëpërmjet kodeve QR nga aplikacionet celulare. Aplikacioni celular Paysafecard i lejon përdoruesit të kontrollojnë menjëherë balancat në kode të shumta.

Një arsye kryesore pse paysafecard është e njohur me lojtarët e lojërave në internet është se ata mbeten anonimë kur bëjnë transaksione në internet. Përdoruesit nuk duhet të ndajnë informacione personale kur kryejnë një transaksion në kazinotë e tyre të reja në internet. Ata kanë nevojë vetëm për një kod 16-shifror që vjen me kartën.

Meqenëse kufiri maksimal i kartës është 100 dollarë, përdoruesit mund të kufizojnë sa mund të shpenzojnë ose humbasin nëse hasin në ndonjë formë mashtrimi.

Për lojtarët që kërkojnë një mënyrë pagese të shpejtë, të sigurt dhe të përshtatshme për kazinotë e reja në internet, paysafecard është përgjigjja. Ai gjithashtu do t'i ndihmojë ata të kufizojnë shpenzimet e tepërta në sipërmarrjet e tyre të lojërave në internet.

Çfarë është paysafecard?
Depozitë me paysafecard

Depozitë me paysafecard

Paysafecard është një nga mënyrat më të kërkuara të pagesës me parapagesë për lojtarët në internet. Lajmi i mirë është se kuponët e paysafecard janë të disponueshëm në mbi 650,000 pika globale. Prandaj, kur dikush zgjedh të përdorë një paysafecard për kazinonë e tij të re në internet, detyra e tyre e parë është të vizitojnë një shitës paysafecard, qoftë online apo fizikisht.

Pas vizitës në prizë, përdoruesi do t'i kërkohet të shkëmbejë paratë e tij për një paysafecard me një PIN 16-shifror. Kartat janë në dispozicion në $100, $50, $25 dhe $10. PIN-i shërben si numri i kartës së tyre dhe është ajo që ata do të japin në kazinonë e tyre të re në internet. Përdoruesit mund të blejnë maksimumi dhjetë PIN të paysafecard njëherësh.

Kur blejnë kartat, shitësi nuk do të kërkojë informacione personale, siç është numri i kartës së kreditit të personit. Gjithçka që duhet të bëjë blerësi është të ruajë ose mbrojë PIN-in e tij 16-shifror. Sapo të marrin PIN-in 16-shifror, lojtari në internet mund të hyjë në kazinonë e tij të re në internet dhe ta paraqesë atë si pagesë. Gjithashtu, përdoruesit mund të vizitojnë faqen e internetit të paysafecard dhe të kontrollojnë gjendjen e kartës së tyre.

Paysafecard është i shpejtë dhe pa probleme në kazinotë që e pranojnë atë. Pavarësisht nëse dikush është duke tërhequr apo depozituar, i gjithë procesi rrallë zgjat më shumë se një minutë.

Mos harroni, vetëm individët mbi 18 vjeç lejohen ligjërisht të përdorin paysafecard në faqet e basteve. Përveç përdorimit të kartës për baste online, përdoruesit mund ta blejnë kartën si dhuratë për dikë tjetër.

Depozitë me paysafecard
Si të bëni një tërheqje me paysafecard?

Si të bëni një tërheqje me paysafecard?

Disa mënyra pagese pranohen për depozitat në kazinotë e reja, por nuk mund të përdoren për të tërhequr. Kjo mund të bëhet e rëndë pasi shumica e lojtarëve zakonisht kanë një metodë të preferuar për transaksionet e tyre. Avantazhi i përdorimit të paysafecard është se mund të përdoret si për depozita ashtu edhe për tërheqje.

Tërheqjet janë të shpejta dhe të menjëhershme dhe duhen vetëm 24 orë për të reflektuar në paysafecard-in e lojtarit.

Si të bëni një tërheqje me paysafecard?
Faqet e besuara të kazinosë paysafecard

Faqet e besuara të kazinosë paysafecard

Falë përparësive të shumta, paysafecard pranohet pothuajse universalisht në kazinotë online. Kazinotë që pranojnë paysafecard si një mënyrë pagese nuk llogariten më. Në fakt, është më e lehtë të gjesh ata që e pranojnë atë sesa ata që e refuzojnë.

Thënë kështu, lojtarët duhet të zgjedhin kazino të reja në internet të përshtatshme për ta. Si fillim, është e këshillueshme që lojtari të zgjedhë një kazino që lejohet ligjërisht të operojë në vendin ose rajonin e tij. Shumica e kazinove do të njoftojnë lojtarin kur ata përpiqen të identifikohen nëse rajoni nga i cili ata identifikohen i nënshtrohet disa kufizimeve.

Kazinotë e sigurta të Paysafecard

Përveç çështjeve ligjore, lojtari duhet të luajë gjithmonë në një kazino që garanton sigurinë dhe sigurinë e tyre. Paratë dhe komunikimi juaj duhet të jenë të sigurta dhe konfidenciale. Leximi i rishikimeve shpesh do të zbulojë nëse një kazino ka probleme sigurie.

Të kesh një faqe interneti të certifikuar me enkriptim është gjithashtu një tregues i sigurisë. Faqet e listuara këtu, për shembull, përdorin të gjitha kriptim nga fundi në fund. Kjo do të thotë se çdo gjë që ndahet me sajtin nuk mund të përgjohet nga palët e treta gjatë tranzitit. Një mënyrë e thjeshtë për të identifikuar një sajt të sigurt është të kontrolloni nëse ai ka një adresë https ose HTTP. E para është e sigurt, ndërsa e dyta mund t'ju nënshtrojë rreziqeve të sigurisë.

Faqet e besuara të kazinosë paysafecard
Historia e paysafecard

Historia e paysafecard

Paysafecard filloi veprimtarinë e saj në Austri, ku u lançua në vitin 2000. Ishte ideja e katër austriakeve me një ëndërr për ta bërë më efikas transferimin e parave. Kompania, e mbështetur nga IBM, ishte një hit i menjëhershëm dhe së shpejti u zgjerua në Gjermani në 2004.

Suksesi vazhdoi të vinte dhe, në vitin 2005, i mbështetur nga BE, paysafecard u zgjerua më tej në MB, Spanjë, Sllovaki, Slloveni dhe Greqi. Kjo vendosi ritmin e rritjes dhe ajo goditi mbi 40 vende në mbarë botën deri në vitin 2020. Paysafecard mori përsipër entitete të ngjashme, Ukash dhe Wallie gjatë rrugës përpara se të fitohej vetë nga Skrill në 2015.

Historia e paysafecard