Kazinotë më të mira të reja online me Payz

Payz është një shërbim pagesash me portofol elektronik me bazë evropiane që u lejon përdoruesve të bëjnë transaksione me lehtësi relative. Përveç funksioneve bazë të një portofoli elektronik, ruajtjes dhe transferimit të fondeve, ai gjithashtu u jep përdoruesve mundësinë për të tërhequr fondet e tyre duke përdorur kartën e tyre të debitit të parapaguar të njohur si ecoCard. Klientët mund ta përdorin atë për të transferuar fonde te kontaktet e tyre, për të tërhequr dhe për të bërë pagesa për tregtarët si kazinotë e reja në internet.

Për sa i përket përdorimit të Payz në kazinotë e reja në internet, është një nga metodat e pakta të pagesës në internet që dyfishohet si opsion depozitimi dhe tërheqjeje.

Kazinotë më të mira të reja online me Payz
Rreth PayzDepozitë me Payz
Emilia Torres
ExpertEmilia TorresExpert
Fact CheckerLi Xiu YingFact Checker
LocaliserArdit KrasniqiLocaliser
Rreth Payz

Rreth Payz

E themeluar në MB në vitin 2000, Payz, ose Payz ka qenë në biznes për dy dekada tani, duke u shërbyer miliona klientëve në mbarë botën. Emri i markës Payz është në pronësi dhe operuar nga Psi Pay Limited, i licencuar nga Autoriteti i Sjelljes Financiare për të ofruar shërbime të pagesave elektronike.

Qëndrimi dy dekadash i Payz në industrinë e pagesave në internet e bën atë një pionier të vërtetë në peizazhin e portofolit dixhital. Ky portofol elektronik u lançua fillimisht me emrin ecoCard, duke u fokusuar në përpunimin e pagesave online duke përdorur ekokartë për siguri dhe konfidencialitet maksimal. Duke shtuar një sërë veçorish dhe produktesh financiare, ai u riemërua në Payz siç njihet sot. Shërbimet financiare të ofruara nga Payz sot përfshijnë:

  • Kartelë
  • Llogaria
  • Llogaria e biznesit Payz
  • Kartë virtuale
  • Llogaria Tregtare Payz

Sot, Payz shquhet si një nga ofruesit kryesorë të shërbimeve të kuletave elektronike në botë. Ajo krenohet me ofrimin e "shërbimeve financiare të menjëhershme, të sigurta dhe të përshtatshme në të gjithë globin". Në fakt, Payz gëzon një ndjekës të madh në industrinë e lojrave në internet.

Vlen gjithashtu të përmendet se kjo metodë pagese është veçanërisht e popullarizuar në kazino të reja në internet që pranojnë zyrtarisht Payz si një mënyrë pagese për lojërat e fatit. Kjo metodë pagese e kazinosë në internet është veçanërisht e popullarizuar në Kanada, Australi dhe Gjermani, të cilat e kanë atë si një metodë zyrtare pagese.

Rreth Payz
Depozitë me Payz

Depozitë me Payz

Depozitimi në një kazino të re në internet që pranon Payz duhet të jetë një ndërmarrje e pandërprerë. Përpara se të bëjnë një depozitë, përdoruesit e rinj duhet të fillojnë duke shkuar në faqen zyrtare të internetit Payz dhe duke u regjistruar për një llogari. Ky proces mund të jetë i suksesshëm vetëm me dorëzimin e detajeve të kërkuara personale dhe financiare, së bashku me pranimin e termave dhe kushteve.

Pas certifikimit të suksesshëm, përdoruesit duhet të drejtohen në një kazino të re Payz sipas zgjedhjes së tyre. Përdoruesi duhet vetëm të zgjedhë opsionet e Payz në kazino dhe më pas të vendosë shumën për të depozituar. Kjo më pas do t'i shihte ata të ridrejtohen në faqen e internetit Payz për të vërtetuar pagesën duke përdorur kredencialet e tyre (njohni informacionin e klientit tuaj (KYC)).

Afati dhe limitet e depozitimit

Koha e marrë për të reflektuar një depozitë në llogarinë Payz zakonisht varet nga mënyra se si përdoruesi depoziton fondet e tij. Normalisht, depozitat duke përdorur karta krediti dhe debiti duhet të jenë të menjëhershme. Ato të bëra duke përdorur transferimin me tela mund të zgjasin relativisht më shumë, të themi deri në pesë ditë.

Kur transferoni fonde në kazinotë e reja në internet, depozitat duhet të jenë të menjëhershme. Megjithatë, vlen të përmendet se kjo kohëzgjatje zakonisht lidhet me politikat e brendshme të kazinosë. Por në përgjithësi, shumica e kazinove do t'i kenë fondet në dispozicion sapo të depozitohen.

Zakonisht, nuk ka kufizime të vendosura për lojtarët që bëjnë depozita duke përdorur Payz. Kazinoja është ajo që vendos kufijtë maksimalë të depozitave në shumicën e rasteve, por Payz nuk do. Gjithçka që nevojitet nga ana e tregtarit janë çeqet KYC për të vërtetuar transaksionin.

Depozitë me Payz