Kazinotë më të mira të reja online me Visa

Visa është një nga bizneset më të mëdha të kartave të kreditit në botë. Ata lëshojnë karta në qindra vende dhe territore, me më shumë se 20 milionë tregtarë që pranojnë metodën në mbarë botën. Sistemi i tyre i nënshkrimit të pagesave "swipe-and-go" i ka bërë ata një nga mënyrat më të njohura për të paguar artikujt në dyqane, restorante, pika karburanti, hotele dhe faqe interneti në internet.

Kur bëhet fjalë për lojërat e fatit të kazinosë, karta e kreditit Visa është e preferuara për shumicën e njerëzve. Ai pranohet gjerësisht ndërkombëtarisht dhe ka shumë veçori të shkëlqyera për të siguruar që përdoruesit të kenë një përvojë të shkëlqyer. Sot, Visa është një nga metodat më të njohura të depozitave që mbështesin kazinotë.

Kazinotë më të mira të reja online me Visa
Depozitim në kazinotë online me vizaÇfarë është Visa?
Depozitim në kazinotë online me viza

Depozitim në kazinotë online me viza

Visa është një metodë depozitimi për shumicën e platformave të lojërave, pavarësisht nëse është e vjetër apo kazino të reja në internet. Procesi i depozitimit është i drejtpërdrejtë dhe ka një tarifë relativisht të vogël të bashkangjitur në krahasim me metoda të tjera depozitimi. Për të depozituar, lojtarët do të kenë nevojë për akses në arkëtarin e tyre dhe kartën Visa.

Më pas ata mund të zgjedhin mënyrën e depozitimit nga menyja dhe të fusin të gjitha informacionet e nevojshme, si shuma e depozitës dhe detaje të tjera personale (p.sh. adresa ose kodi postar).

Një avantazh i përdorimit të Visa është se i lejon lojtarët të depozitojnë para direkt nga llogaritë e tyre bankare pa dhënë informacione për kartën e kreditit. Paratë do të hiqen nga llogaria e tyre e çeqeve ose e kursimeve, megjithëse mund t'u duhet të kalojnë disa hapa përpara se të bëjnë depozitimin.

Ajo që është unike për depozitën Visa është se lojtarët mund të zgjedhin mes tyre dy opsione depozitimi: kredi ose debit. Depozita e kreditit nënkupton që llogaria e lojtarit financohet drejtpërdrejt nga linja e kreditit të një lojtari që është krijuar me bankën ose institucionin e tyre financiar. Nuk do të dalë nga llogaria e tyre rrjedhëse, ashtu si funksionon me kartat aktuale.

Nga ana tjetër, depozitat e debitit vijnë direkt nga llogaria rrjedhëse e lojtarit pasi karta është ngarkuar paraprakisht. Ky opsion ndihmon në kursimin e parave në tarifat e përpunimit pasi paratë nuk tërhiqen drejtpërdrejt nga llogaria bankare. Në vend të kësaj, ai depozitohet paraprakisht.

Depozitim në kazinotë online me viza
Çfarë është Visa?

Çfarë është Visa?

Visa është një kompani ndërkombëtare që është e specializuar në ofrimin e njerëzve mundësinë për të blerë dhe shitur artikuj ndërkombëtarisht. Ajo u themelua në 1958, dhe në fillim, nuk ishte aq popullor sa është sot (që nga viti 2021).

Përfundimisht, ajo u rrit në një nga ofruesit më të njohur të pagesave në Shtetet e Bashkuara dhe në mbarë botën. Selia e Visa ndodhet në San Francisko, Kaliforni. Kompania drejtohet nga qindra institucione financiare në të gjithë botën.

Kur një person blen artikuj ose depoziton duke përdorur Visa, dyqani tarifon kartën e tij Visa dhe ia dërgon informacionin bankës së blerësit. Banka nxjerr disa para nga llogaria e blerësit (normat e interesit ndryshojnë) dhe ia jep dyqanit. Kjo u lejon miliona njerëzve në mbarë botën të blejnë produkte nga shitësit në të gjithë botën pa pasur nevojë të përdorin para në dorë ose metoda të tjera pagese si Western Union.

Bashkëthemeluesi i kësaj kompanie është Dee Hock, i cili besonte se bizneset transnacionale duhet të zotërohen dhe drejtohen nga bankat në vend të pronarëve të bizneseve private si Rockefeller, i cili nuk besonte se tregtia globale mund të drejtohej me sukses pa diçka si Visa për ta rregulluar atë.

Çfarë është Visa?