Lista e kazinove në internet 10 të reja të sigurta Q Card

Q Card është një opsion i besueshëm pagese që u siguron mbajtësve të kartave të kreditit Q mesatarisht tre muaj për të kryer transaksione me kartën pa bërë pagesa ose pa fituar interes. Me rrjetin në rritje të lojërave të fatit në internet, Q Card u ofron lojtarëve një përvojë të shkëlqyer transaksioni.

Lojtarët janë të detyruar të paguajnë vetëm një tarifë prej $50 në vit, e cila grumbullon një normë interesi prej rreth 26% në vit për të gjitha bilancet e papaguara pas 12 muajsh. Mbajtësit e Q Card mund të gëzojnë oferta të shumta ekskluzive, promovime dhe zbritje nga disa kazino online. Tarifat, kushtet, kriteret dhe kushtet e huadhënies vlejnë për të gjitha transaksionet përmes kësaj metode të besueshme depozitimi. Gjeni listën e kazinove më të mira të reja Q Card më poshtë!

Ardit Krasniqi
WriterArdit KrasniqiWriter
ResearcherSamuel AdeoyeResearcher

Rreth Q Card

Fisher & Paykel Finance Limited ishte pronari i mëparshëm i Q Card. Megjithatë, një kompani në Australi, FlexiGroup, e bleu biznesin në vitin 2015. Aktualisht, shumë Zelandazë të Re po shijojnë shërbimet superiore të Q Card, duke i ndihmuar ata në kryerjen e transaksioneve të rëndësishme online.

FlexiGroup krijoi Q MasterCard në 2016, e cila kishte përfitime shtesë si pranimi global në shumica e faqeve të lojërave të fatit në internet. Q Master Card ofron oferta të shkëlqyera dhe oferta standarde për kumarxhinjtë që bëjnë transaksione me të, pasi ata nuk kanë të drejtë për asnjë normë interesi për sa kohë që paguajnë plotësisht gjendjen e tyre.

Q Card ofron pesë të ndryshme alternativat e pagesës. Përveç Q Card MasterCard, ato ofrojnë edhe debitim direkt. Q Card është një përfitues në Bankën e Zelandës së Re dhe siguron banking të qetë në internet. Telefoni bankar është opsioni i tretë dhe çdo institucion financiar mund të krijojë një Q Card si palë pagese.

Opsioni i katërt është pagesa automatike, e cila mundëson transaksione fikse mujore, dy javore ose javore nga llogaria bankare e përdoruesve. Një çek është opsioni përfundimtar i pagesës. Megjithatë, kontrollet dihet se vonojnë klerimin e fondeve deri në pesë ditë pune, duke i detyruar përdoruesit të paguajnë interes për bilancin e krijuar.

Si të depozitoni me Q Card në kazinotë e reja në internet?

Q Card plotëson nevojat e kumarxhinjve pasi u lejon atyre të bëjnë pagesa fleksibël. Për sa kohë që lojtarët mbulojnë pagesën e tyre minimale çdo muaj, ata mund të rrisin depozitat e Q Card sa herë të duan. Nevojat për pagesën minimale do të mbështeten në planin ku ata janë anëtarësuar dhe shumën që i detyrohet.

Lojtarët mund të bëjnë një depozitë në Q Card përmes debitimit direkt. Është e lehtë të krijosh debitim direkt dhe të lehtësosh transaksionet. Siguron që transaksionet të jenë në kohë. Kumarxhinjtë mund të zgjedhin këtë metodë depozitimi për të shmangur tarifat e konsiderueshme të interesit.

Kumarxhinjtë mund të përdorin gjithashtu bankingun online për të shtuar fonde dhe për të planifikuar pagesa automatike në llogarinë e tyre Q Card. Kur ata zgjedhin Q Card si përfitues, ata do të duhet të fusin referencën dhe detajet e tyre për të përpunuar transaksionet. Detajet e lojtarëve përfshijnë emrat dhe adresat e tyre. Referencat përfshijnë numrin e identitetit të lojtarit, i cili gjendet në pjesën e pasme të kartës ose në pasqyrën e llogarisë.

Për të parandaluar vonesat e panevojshme të transaksioneve, lojtarët mund të zgjedhin Q Card si përfitues të faturës së tyre dhe të plotësojnë saktë zonën e referencës. Lojtarëve u kërkohet gjithashtu të përdorin listën e paguesve të faturave të regjistruara në bankën e tyre.

Si të bëni një tërheqje me Q Card në kazinotë e reja?

Kumarxhinjtë nuk duhet të ngatërrojnë Q Card për një kartë krediti ose një EFTPOS. Lojtarët mund të kontrollojnë bilancin e tyre vetëm në internet ose të telefonojnë bankën. Prandaj, lojtarët nuk mund të tërheqin paratë e tyre në Q Card. Sidoqoftë, Q MasterCard është shumë efikase dhe lojtarët mund të tërhiqen nga vendet që e pranojnë atë. Kumarxhinjtë munden tërhiqni fonde me MasterCard-in e tyre nga banka ose ATM.

Tërheqjet janë të kufizuara brenda Zelandës së Re dhe vendeve të huaja që përfshihen në shenjën e pranimit të Q MasterCard. Ajo paguan një tarifë të vogël për të gjitha tërheqjet. Lojtarët do të tarifohen me 3 dollarë për tërheqje përmes ATM-së. Ata do të tarifohen me 6,50 dollarë për tërheqje përmes bankierëve ndërkombëtarë. Institucionet financiare do të paguajnë gjithashtu një tarifë aksesi në varësi të vendit ku bëhen tërheqjet.

About the author
Ardit Krasniqi
Ardit Krasniqi
About

Ardit, një shqiptar i krenar, kombinon me mjeshtëri dashurinë e tij për lojrat e kazinos me aftësinë e tij gjuhësore. Si një lokalizues i udhëzimeve për kazino online, puna e tij është e pasur me nuancat kulturore.

Send email
More posts by Ardit Krasniqi