Buzz Bingo dhe Playtech sjellin turne slot

Playtech

2021-03-26

Buzz Bingo, britaniku kazino online faqe interneti, dhe Playtech, zhvilluesi i famshëm i softuerit, po bashkojnë përpjekjet për të sjellë turne slot për klientët në mbarë botën. Lojtarët duhet vetëm të kontrollojnë skedën "Turne" në faqen e Buzz Bingo dhe të kontrollojnë turnet e drejtpërdrejta që po zhvillohen.

Buzz Bingo dhe Playtech sjellin turne slot

Çdo fitore do të fitojë pikë për lojtarët pjesëmarrës. Ata do të jenë në gjendje të kontrollojnë se si po ecin kundër konkurrentëve të tyre në tabelën e përgjithshme. Siç ndodh gjithmonë në makinat e fatit, pjesët e qëndrueshme të fatit do të jenë çelësi. Megjithatë, një fitore e madhe në kohën e duhur mund të ndryshojë tabelat, duke i bërë turnet të paparashikueshëm dhe argëtues!

Raporti fitues ndaj aksioneve

Turneu do të përfshijë një raport fitore ndaj aksioneve. Raporti do të thotë që fitimet e secilit lojtar do të konsiderohen jo nga shuma e tij absolute, por në raport me aksionet e tyre për rrotullim. Një lojtar nuk ka nevojë të vë bast aksione më të larta për të qenë në gjendje të arrijë në majë.

Raporti i fitores ndaj aksioneve është një masë 'demokratike', duke barazuar shanset e çdo pjesëmarrësi, pavarësisht nga aksionet me të cilat luajnë. Asnjë lojtar nuk duhet të shpenzojë më shumë për rrotullim për të pasur më shumë shanse për të qenë në vendin e parë të çdo raundi. Çdo rrotullim do t'i lejojë lojtarit të shënojë pikë të mira.

Shuma maksimale e bastit

Turnetë do të përfshijnë gjithashtu një shumë maksimale bast. James Frendo, nga Playtech, thotë se qëllimi është të shtohet një "nivel shtesë kënaqësie për lojtarët" dhe ata nuk pritet të shpenzojnë më shumë sesa do të bënin zakonisht. Shuma maksimale e bastit është gjithashtu një masë e qartë sigurie në lidhje me turneun.

Është e zakonshme të gjesh turne bazuar në lojëra elektronike të reja dhe të synosh të përfitosh sa më shumë nga entuziazmi i lojtarit për diçka të re. Por këto iniciativa zakonisht apelojnë për lojtarët e lartë dhe lojtarët me buxhete të mëdha. Ky nuk është rasti këtu, pasi kufiri i bastit kombinohet me raportin fitore ndaj basteve për të siguruar barazi.

Mikpritësit

Playtech është një zhvillues kryesor i softuerit të lojrave. E themeluar në vitin 1999, ajo paraqet një portofol të madh të makinat e fatit dhe të tjera lojra kazino. Herë pas here, ajo vjen me një vend të ri kazino për të argëtuar miliona klientë në të gjithë botën. Është i njohur për çmimet e mëdha fituese.

Faqja e zhurmës së bingos është një iniciativë e kohëve të fundit nga një markë e njohur e klubeve të bingos. Duke mos u ndalur në bingo, faqja e internetit përfshin gjithashtu një portofol të madh makinash slot dhe madje edhe lojëra tavoline dhe letrash tipike për këto platforma, si ruleta dhe blackjack, me versione të ndryshme të secilës lojë.

Të rejat e fundit

Play Pragmatic zbulon përplasjen e madhe të basit bazuar në seritë e saj të njohura të lojërave elektronike
2023-09-28

Play Pragmatic zbulon përplasjen e madhe të basit bazuar në seritë e saj të njohura të lojërave elektronike

Lajme