Një udhëzues i plotë për të luajtur turne pokeri në internet

Poker

2022-01-10

Ethan Tremblay

Po kërkoni të bashkoheni në botën e turneve të pokerit në internet? Kjo është një pikënisje e shkëlqyer. Ai përmban një sasi të madhe informacioni se si të filloni një fillim fluturues me strategjinë përfundimtare të turneut të pokerit. Ky artikull mbulon gjithashtu llojet kryesore të turneve të pokerit në internet me kthime fitimprurëse.

Një udhëzues i plotë për të luajtur turne pokeri në internet

Çfarë është një turne pokeri në internet?

Një turne pokeri është një ngjarje ku lojtarët paguajnë një tarifë të vogël hyrjeje për të konkurruar për çmimin kryesor. Lojtarët marrin një sasi të caktuar çipash për të luajtur pas pagesës së tarifës së hyrjes. Dhe nëse humbasin të gjitha çipat para përfundimit të turneut, ata eliminohen nga gara.

Siç pritej, pagesat varen nga renditja e përgjithshme e lojtarit në fund të ngjarjes. Për shembull, lojtari më i mirë mund të marrë 40% ose 50% të grupit total të çmimeve, me pjesën e mbetur të ndarë midis pozicioneve 2 deri në 10. Pra, sa më lart të përfundoni në një turne, aq më shumë para.

Lloje të ndryshme turne pokeri

Cilat janë kategoritë e turneve të pokerit në dispozicion kazinotë më të mira në internet? Natyrisht shumë! Por më poshtë janë ato kryesore:

Shpërblimi i nokautit: Kjo lojë e turneut poker është e këndshme për t'u luajtur, pasi ka një bonus shpërblimi për një lojtar që eliminon një lojtar tjetër. Çmimi jepet në çast dhe mund të jetë 20% deri në 50% e blerjes së secilit lojtar.

Uluni dhe shkoni: Uluni dhe shkoni ose SNG, siç njihet gjerësisht, është një turne që nis pasi një numër i kërkuar lojtarësh të bashkohen. Thjesht gjeni një tryezë dhe filloni të luani sapo tavolina të jetë plot.

Riblej turne: Siç u tha më herët, shumica e turneve të pokerit nxjerrin jashtë lojtarët pa asnjë çip të mbetur. Por në këtë variant, lojtarët mund të 'riblejnë' më shumë çipa, por për një periudhë të paracaktuar. Kjo mund të jetë gjatë orës së parë ose dy të turneut.

I ngrirë jashtë: Kjo është saktësisht e kundërta e turneve të riblerjes. Në këtë lojë, lojtarët janë të ngrirë nga eventi sapo të mbarojnë çipat e tyre.

Turbo/turne me shpejtësi: Nëse jeni pas një turneu me ritme të shpejta pokeri, këtu është një për ju. Kjo ngjarje paraqet rritje më të shpejtë të nivelit të basteve, duke i detyruar lojtarët të luajnë më shumë duar.

Të shtëna me armë zjarri: E fundit, por jo domosdoshmërisht, turneu më i vogël i pokerit është 'shkëmbimi i zjarrit'. Në këtë rast, një lojtar duhet të vendosë të gjithë kundërshtarët në një tryezë për të vazhduar në tabelën e mëposhtme.

Këshilla për të fituar në turnetë e pokerit në internet

Sinqerisht, nuk ka asnjë strategji të paracaktuar të pokerit në internet që garanton kthime të shpejta. Truku është të mësoni sisteme të shumta dhe të përshtateni vazhdimisht sipas lojës. Megjithatë, disa nga ato themelore mund të jenë ende të dobishme. Për shembull, gjithmonë filloni ngjarjet me aksione të ulëta për të zotëruar mënyrën se si funksionojnë gjërat dhe përshtatni strategjitë tuaja në përputhje me rrethanat.

Gjithashtu, sigurohuni që të lini kohë të mjaftueshme për të luajtur në turnet e pokerit të listuara më sipër. Shumica e turneve të pokerit në internet kërkojnë gjithë ditën për t'u përfunduar, edhe pse disa zgjasin disa orë. Pra, lini kohë të mjaftueshme për të luajtur përpara se të blini patate të skuqura pokeri në internet.

Strategjia më kritike e turneut të pokerit është të shmangni bllofin shumicën e kohës. Si fillestar, është e kuptueshme që ju mund të dëshironi të përmasoni kundërshtarët tuaj dhe të bëni lëvizje të llogaritura. Por ndërsa ky është një komponent jetik i të luajturit poker, bllofi është më mirë t'u lihet profesionistëve. Pse? Lojtarët e kalitur të pokerit patjetër do të thërrasin bllofin tuaj.

konkluzioni

Tani duhet të jeni gati për të marrë pjesë në çdo turne pokeri në internet që ju vjen. Thjesht zgjidhni atë që funksionon për ju nga lista e mësipërme dhe aplikoni një strategji turne pokeri për të pasur një shans. Mbani mend, turnet e kazinove në internet mund të llogariten në pastrimin e kërkesave tuaja për bonus.

Lajmi i fundit

Cilat veçori ofrojnë kazinotë e realitetit virtual?
2022-07-20

Cilat veçori ofrojnë kazinotë e realitetit virtual?

Lajme