Pse bonusi juaj i ri i kazinosë mund të mos funksionojë

Bonuset

2022-03-29

Eddy Cheung

Një nga avantazhet më të mëdha të kazinotë e reja në internet janë promovimet bujare në formën e bonuseve të depozitave, bonuseve pa depozite, kthimit të parave, programeve të besnikërisë etj. Operatorët e kazinove u ofrojnë lojtarëve këto bonuse për të fituar një bazë të re klientësh dhe për të mbajtur lojtarët ekzistues. Por çfarë ndodh kur këto bonuse nuk funksionojnë?

Pse bonusi juaj i ri i kazinosë mund të mos funksionojë

Ndonjëherë, bonusi mund të mos jetë i disponueshëm. Ka disa arsye pse një bonus mund të dështojë. Më poshtë janë arsyet e zakonshme dhe si ta rregulloni problemin.

Kontrolloni pranueshmërinë e bonusit

Gjëja e parë që duhet të kontrolloni kur bonusi nuk funksionon është përshtatshmëria. Një kazino e re mund të ketë një bonus depozite ose promovim tjetër, por jo të gjithë lojtarët mund të kenë të drejtë. Lojtarët nga disa vende nuk lejohen të pretendojnë këto bonuse. 

Përveç përshtatshmërisë së lojtarëve, kumarxhinjtë duhet të sigurohen që po përdorin bonusin për të vënë bast në lojërat e pranueshme. Disa kazino ofrojnë bonuse të zbatueshme vetëm për lojëra specifike kazino. Kjo mund të jetë gjithashtu arsyeja pse bonusi nuk funksionon.

Zgjedhni

Kur bëhet fjalë për bonuset e kazinosë, lojtarët mund të zgjedhin të hyjnë në bonuse ose të zgjedhin dhe të luajnë kumar pa bonuse. Nëse lojtarët nuk e marrin bonusin, mund të ndodhë që ata të mos kenë marrë pjesë në promovimet e kazinosë. Lojtarët mund të hyjnë në llogarinë e kazinosë dhe të shkojnë në promovime për të zbuluar nëse kanë zgjedhur.

Aktivizimi

Shumë kazino të reja në internet u lëshojnë automatikisht lojtarëve një bonus pas përmbushjes së pragut të promovimit. Bonusi kreditohet automatikisht në llogarinë e lojtarit. Megjithatë, në disa kazino online, lojtarët duhet të aktivizojnë bonuset duke vendosur kodin ose kuponin e bonusit. 

Nuk ka asnjë mënyrë për të kërkuar ofertat e kazinosë pa kodin e bonusit. Pra, nëse bonusi nuk funksionon, kontrolloni nëse kërkohet një kod bonus për ta aktivizuar atë.

Kontrolloni skadimin

Sado e pazakontë që mund të duket, bonuset kanë një skadencë. Operatori u jep lojtarëve një kornizë kohore në të cilën ata duhet të përdorin bonusin. Pasi të kalojë kjo kohë, bonusi nuk mund të përdoret më. Thënë kështu, sigurohuni që të përdorni bonusin përpara se të mbarojë koha. Detajet e skadimit janë të detajuara në termat dhe kushtet e promocioneve.

Nuk mund të tërhiqni fitimet

Më sipër janë disa arsye që një bonus kazino nuk funksionon. Po nëse lojtarët nuk mund të tërheqin fitimet e tyre? Epo, arsyeja e zakonshme janë kërkesat e basteve. 

Shumica e bonuseve të kazinosë janë të detyruara nga kërkesa strikte për bast, të cilat duhet të përmbushen së pari përpara se të tërhiqen fitimet. Si fillim, kërkesat e basteve, të njohura gjithashtu si kërkesat e kalimit të lojës, është numri i rasteve kur kumarxhinjtë duhet të luajnë përmes parave të bonusit përpara se të tërheqin fitimet e tyre.

Përfundimi

Kjo është ajo, njerëz, çfarë të bëni kur një bonus në një kazino të re nuk funksionon. Nëse asnjë nga rregullimet e mësipërme nuk funksionon, është më mirë të kontaktoni mbështetjen e klientit të kazinosë për zgjidhje ose sqarime të mëtejshme. Lojtarët mund të vizitojnë gjithashtu faqen e promovimeve të kazinosë ose seksionin FAQ për më shumë njohuri. Opsioni i fundit është kalimi në një tjetër kazino të re në internet.

Lajmi i fundit

Cilat veçori ofrojnë kazinotë e realitetit virtual?
2022-07-20

Cilat veçori ofrojnë kazinotë e realitetit virtual?

Lajme