Termat & Kushtet

Aaron Thompson
PublisherAaron ThompsonPublisher
WriterArdit KrasniqiWriter

Kur përdorni faqen e internetit të CasinoRank, ju lutemi vini re se jeni dakord me termat dhe kushtet tona dhe duhet të jeni të vetëdijshëm për sa vijon:

Kufizimet

Për shkak se CasinoRank mund të aksesohet në internet nga e gjithë bota, ne mund të arrijmë nga vende që kanë rregulla të ndryshme për lojërat në internet sesa shumica e përdoruesve tanë. Nuk është praktike për ne që të kuptojmë se cilat ligje lidhen me ju dhe nëse jeni në gjendje të përdorni faqen tonë.

Prandaj, ne kemi vendosur kufizime për lojtarët nga pjesë të caktuara të botës. Nëse keni nevojë për sqarime të mëtejshme në lidhje me punën tonë në këtë fushë, ju lutemi na kontaktoni. Përdorimi i faqes sonë është i disponueshëm për personat mbi moshën 18 vjeç ose mbi moshën ligjore në juridiksionin e tyre, cilado qoftë më e larta.

Për të siguruar që të miturit të mos hyjnë në sajt, CasinoRank rezervon të drejtën të kërkojë vërtetimin e moshës. Çdo lojë ose përdorim i faqes nga të miturit do të trajtohet si i pavlefshëm që përfshin çdo të ardhur fituese që një person ka marrë. Përdorimi i faqes nuk lejohet kur juridiksioni në atë zonë e ndalon një person të luajë.

Pjesëmarrja

Lojtarët që përdorin faqen e internetit të CasinoRank e bëjnë këtë me rrezikun e tyre dhe janë vetëm përgjegjës për veprimet e tyre. Një lojtar që vendos një bast me para të vërteta po e bën këtë duke treguar se ata lejohen ta bëjnë këtë ligjërisht.

Ne nuk jemi në gjendje të ofrojmë asnjë garanci në lidhje me statusin ligjor të çdo lojtari që angazhohet në aktivitete me para reale në ndonjë faqe interneti të jashtme.

Termat & Kushtet, Rregullat e Përgjithshme

Këto rregulla zbatohen për të gjitha aktet e mëposhtme:

 • Duke qenë një mysafir në faqen tonë
 • Krijimi i një llogarie me sitin
 • Përdorimi i parave reale ose bonus në vend
 • Marrja e një çmimi nga faqja

Më poshtë janë të gjitha pjesë e termave dhe kushteve të faqes:

 • Nëse jeni fitues, jeni në dispozicion për aktivitete promovuese të organizuara nga faqja. Ne gjithmonë do të përpiqemi të mbrojmë privatësinë tuaj gjatë këtyre kohërave.
 • Ju pranoni të gjitha termat dhe kushtet, duke përfshirë çdo rishikim të deklaruar.
 • Në rast se nuk i kuptoni ose pajtoheni me termat dhe kushtet, do të hiqni veten nga faqja ose nuk do të ktheheni.
 • Ju ndërmerrni një rishikim periodik (rekomandohet: çdo muaj) të termave dhe kushteve të faqes për t'u siguruar që jeni të informuar dhe të përditësuar.
 • Përgjegjësia për t'u siguruar që ju kualifikoheni për të përdorur faqen i takon vetëm përdoruesit. Kjo përfshin përmbushjen e të gjitha kërkesave të moshës për juridiksionin tuaj dhe sigurimin se nuk ka asnjë kufizim ligjor ose ndonjë kufizim tjetër që ju pengon të luani në sajt.
 • Duke përdorur ose duke hyrë në faqen tonë, askush nuk do të gjejë asnjë nga shërbimet tona, aktivitetet, materialet promovuese ose përmbajtje të tjera fyese, të turpshme, të pakëndshme ose të pahijshme.
 • Të gjithë vizitorët dhe përdoruesit do të bien dakord që të mos lejojnë akses në llogarinë e tyre për asnjë palë të tretë dhe as nuk do të përdorin softuer për të hyrë në sajt në emër të tyre.
 • Përdoruesi duhet të kuptojë se nuk kërkohet të depozitojë ose të vendosë një bast për të fituar dhe më pas të përdorë softuerin.
 • Të gjithë përdoruesit pranojnë të dëmshpërblejnë CasinoRank, punonjësit, drejtorët, zyrtarët dhe të gjithë agjentët, organizatat ose personat e lidhur ose të lidhur plotësisht kundër çdo detyrimi, kostoje, shpenzimi ose dëmi që lind nga çdo përdorim ose transaksion nga një përdorues në faqen tonë.

Transaksionet përfshijnë, por nuk kufizohen domosdoshmërisht në:

 • Fitimi i aksesit, përdorimi ose ripërdorimi i faqes sonë
 • Përdorimi ose ripërdorimi i materialeve të ofruara nga faqja jonë
 • Fitimi i aksesit, përdorimi ose ripërdorimi i serverit tonë
 • Përdorimi i faqes sonë
 • Pranimi i çdo çmimi nga faqja jonë

Politikat e markës

Të gjithë përdoruesit do të dëmshpërblejnë CasinoRank, punonjësit, drejtorët, zyrtarët tanë dhe të gjithë agjentët, organizatat ose personat e lidhur ose të lidhur plotësisht kundër çdo detyrimi, kostoje, shpenzimi ose dëmi që rrjedh nga çdo veprim, ligjor ose ndryshe, i ndërmarrë nga një lojtar ose palë e tretë që vepron. në emër të një lojtari.

Kjo qëndron për të gjitha ndërveprimet ose angazhimet me CasinoRank, punonjësit, drejtorët, zyrtarët tanë dhe të gjithë agjentët, organizatat ose personat e lidhur ose të lidhur. Kjo përfshin, por nuk kufizohet domosdoshmërisht në çdo veprim që vjen për shkak të çdo kriminalizimi që ndodh brenda industrisë së lojërave në internet për juridiksionin e një lojtari të caktuar.

Përdoruesit nuk posedojnë asnjë të drejtë për emrin e tregtimit të CasinoRank, kushte specifike (për shembull linjat e pagesës) ose ndonjë material, term ose të inkorporuar ndryshe në faqen tonë, softuerin ose komunikimet.

Çdo lojtar që aplikon për të hapur një llogari me para të vërteta me ne, na autorizon ne, dhe çdo agjent që punon me kërkesën tonë, të shqyrtojmë vlerësimin e tyre të kreditit dhe nëse ata janë në gjendje të jenë të denjë për kredinë për llogarinë. Kjo vlen për aplikimin fillestar, si dhe për çdo depozitë ose depozitë që një lojtar bën gjatë kohës që është në kazino.

Të gjitha promovimet tona kanë termat dhe kushtet e tyre specifike të cilat do të ofrohen nëpërmjet lidhjeve në faqet përkatëse të çdo promocionale. Përdoruesi do të humbasë aksesin në bonus nëse nuk plotësohen kushtet specifike të promovimit. Bonusi do të hiqet nga llogaria e përdoruesit në përputhje me termat dhe kushtet e kazinosë së lidhur.

About the author
Aaron Thompson
Aaron Thompson
About

Aaron "AceRanker" Thompson, me origjinë nga terrenet e ngrira të Kanadasë, ngroh industrinë e kazinove me njohuritë e tij të freskëta. Si kapiten që drejton NewCasinoRank, ai është gjithmonë në vëzhgim për gjënë tjetër të madhe, duke u siguruar që lexuesit të jenë përpara kurbës.

Send email
More posts by Aaron Thompson