Mohim përgjegjësie

Aaron Thompson
PublisherAaron ThompsonPublisher
WriterArdit KrasniqiWriter

CasinoRank është një faqe interneti e palës së tretë, e filialit; nuk është në pronësi ose operim të ndonjë kompanie të lojërave të fatit CasinoRank dhe nuk ofron asnjë shërbim kumari. Ajo që ofron CasinoRank është informacion i dobishëm, duke përfshirë rishikimet dhe rekomandimet e faqeve të lojërave të fatit në internet, materialet strategjike të lojës dhe forma të tjera këshillash për vizitorët.

Si një faqe interneti bashkëpunëtore, ne promovojmë dhe shfaqim reklama dhe lidhje për shërbimet e lojërave të fatit dhe faqet e tjera të internetit të palëve të treta. CasinoRank nuk është i lidhur me asnjë nga faqet e jashtme të internetit të lidhura nga faqet e tij. Ne nuk jemi të detyruar dhe as nuk do të mbajmë përgjegjësi për ndonjë palë të tretë të lidhur nga faqja jonë e internetit. Përkatësia jonë na jep të drejtën për komisione të krijuara nga referimet e motorëve të kërkimit dhe çdo aktivitet kualifikues nga vizitorët tanë.

Ndërsa ne bëjmë çdo përpjekje për t'u ofruar përdoruesve tanë informacion të saktë dhe të përditësuar, ne nuk mund të garantojmë vlefshmërinë e çdo detaji të dhënë në CasinoRank. Në momentin e publikimit, informacioni që ne ofrojmë është i saktë për aq sa dimë, por ne nuk bëjmë asnjë garanci apo përfaqësim. Për më tepër, ne nuk mund të mbajmë përgjegjësi ose ligjërisht përgjegjës për çdo përmbajtje ose sjellje që vizitorët tanë mund të hasin duke përdorur ndonjë nga lidhjet e jashtme në faqen tonë të internetit.

Përdoruesit tanë duhet të kuptojnë se kumari në internet për para të vërteta sjell rrezik. Humbja e parave është gjithmonë një shans. Roli ynë si një portal i palëve të treta të lojërave të fatit është të sugjerojmë ato që ne besojmë se janë faqe të drejta lojrash.

Përdorimi i çdo sajti të lojërave të fatit i promovuar në faqen tonë të internetit, qoftë si anëtar me lojëra falas ose me para të vërteta, është në diskrecionin e përdoruesit. Përdoruesit bien dakord që të mos mbajnë përgjegjës newcasinorank.com ose ndonjë nga pronarët ose punonjësit e tij për paratë e humbura në lojërat e fatit në internet.

Ju lutemi referojuni tonë Politika e privatësisë për më shumë informacion në lidhje me mbrojtjen e të dhënave të informacionit personal të vizitorëve tanë.

Përditësimet e këtyre Kushteve

Nëse ne, në çdo kohë, e gjykojmë të nevojshme të bëjmë ndryshime në kushtet e përdorimit, ne do të japim datën e rishikimit të tij më poshtë. Ju lutemi, kontrolloni shpesh për t'u siguruar që jeni njohur me versionin më të fundit.

About the author
Aaron Thompson
Aaron Thompson
About

Aaron "AceRanker" Thompson, me origjinë nga terrenet e ngrira të Kanadasë, ngroh industrinë e kazinove me njohuritë e tij të freskëta. Si kapiten që drejton NewCasinoRank, ai është gjithmonë në vëzhgim për gjënë tjetër të madhe, duke u siguruar që lexuesit të jenë përpara kurbës.

Send email
More posts by Aaron Thompson