Politika e privatësisë

Aaron Thompson
PublisherAaron ThompsonPublisher
WriterArdit KrasniqiWriter

Në CasinoRank ne jemi plotësisht të vetëdijshëm për privatësinë që ju keni të drejtë dhe duhet të merrni kur shfletoni dhe përdorni këtë faqe interneti. Ne e pranojmë se mbledhja e informacionit nga përdoruesit tanë është po aq e rëndësishme sa mbrojtja e nevojave të përdoruesve dhe sigurimi i informacionit të tyre të siguruar, të sigurt dhe të përdorur siç duhet.

Në këtë Politikë të Privatësisë, ne përshkruajmë metodat që përdor CasinoRank për të mbledhur, mirëmbajtur dhe më pas përdorimin e informacionit që ofrohet nga përdoruesit tanë.

Kushdo që përdor faqen e internetit të CasinoRank po e bën këtë duke pranuar se ata pajtohen me termat dhe kushtet e politikës sonë të privatësisë dhe se ne kemi mundësinë të përdorim informacionin tuaj në mënyrën që përshkruhet në këtë politikë.

Nëse ndonjë përdorues nuk pajtohet që informacioni i tij të përdoret në mënyrën e përshkruar në politikën e privatësisë, ai duhet të ndalojë përdorimin e sajtit. CasinoRank rezervon të drejtën të modifikojë Politikën e Privatësisë në çdo moment. Pas marrjes së njoftimit personal për këto ndryshime ose pasi ato të jenë postuar në faqe, përdoruesit do të konsiderohen se i kanë pranuar këto ndryshime nëse vazhdojnë të përdorin faqen e internetit.

Përdorimi i cookies

Ne përdorim cookies në këtë sajt. Një cookie është një skedar që vendoset në hard diskun e pajisjes të cilën përdoruesi e përdor për të hyrë në sajt. Cookies përmbajnë informacione që do të përdoren vazhdimisht nga përdoruesi kur viziton këtë faqe interneti. Cookies dhe përdorimi i tyre për të ruajtur dhe ruajtur detajet e hyrjes në uebsajt dhe çdo personalizim që një përdorues mund të ketë vendosur në sajt është mjaft i zakonshëm. CasinoRank përdor cookies vetëm për qëllime operacionale të sajtit.

Lexoni më shumë rreth politikave tona të cookie-ve këtu.

CasinoRank gjithashtu mbledh adresat IP si pjesë e masave të sigurisë, zgjidhjes së problemeve dhe detyrave të administrimit, si dhe për qëllime statistikore. Adresa juaj IP mund të regjistrohet nga serverët tanë nëse vizitoni një faqe interneti të caktuar. Adresa juaj IP përbëhet nga një numër që është unik për pajisjen tuaj në internet.

Kini kujdes për zonat publike të faqes

Të gjithë përdoruesit duhet të jenë të vetëdijshëm se çdo informacion që ofrohet në çdo zonë publike të faqes nga çdo përdorues i faqes sonë do të kategorizohet si informacion publik. Rekomandimi ynë është që të gjithë përdoruesit të qëndrojnë diskretë dhe ta konsiderojnë me kujdes përpara se të zbulojnë ndonjë informacion ose detaje personale.

Të gjithë përdoruesit duhet të jenë të vetëdijshëm se çdo informacion që postohet në një tabelë mesazhesh, forum, objekt bisede ose në zona të tjera publike të internetit mund të merret dhe përdoret nga operatorë të palëve të treta.

Rrjedhimisht, ju mund të merrni informacione promovuese, reklama ose mesazhe të pakërkuara. Ne nuk jemi në gjendje të ushtrojmë asnjë kontroll mbi palët e treta, kështu që ju lutemi të jeni të vetëdijshëm se nëse vendosni ndonjë informacion ose detaje personale në një zonë publike të faqes sonë, ju mund të jeni të ekspozuar ndaj rrezikut.

Komunikimet

CasinoRank do të përdorë herë pas here detajet e kontaktit të dhëna për t'ju informuar në lidhje me përditësimet e faqeve dhe shërbimeve të cilat ju keni aksesuar ose përdorur më parë. Nëse keni dhënë pëlqimin që ne t'ju kontaktojmë, ndonjëherë ne mund t'ju kontaktojmë me mesazhe për shërbime që nuk kanë lidhje.

Ne u ofrojmë përdoruesve mundësinë për të hequr dorë nga marrja e mesazheve nga ne. Kur ne kërkojmë informacionin tuaj, ju mund ta shfrytëzoni këtë mundësi. Përdoruesit gjithashtu mund të heqin veten nga listat e kontakteve që përdoren për t'ju ofruar materiale promovuese. Megjithatë, ju mund të merrni ende mesazhe të rëndësishme.

Në këtë pjesë sqarohet se çfarë përkufizohet si mesazh i rëndësishëm. Informacioni se si të çabonoheni nga komunikimi me CasinoRank do të jepet në të gjitha komunikimet që ju dërgojmë.

Që të mund të përdorni shërbime të caktuara ose të përdorni pjesë të veçanta të faqes sonë të internetit, mund të na duhet të marrim informacionin tuaj personal. Ne mund të mbledhim informacione në pika të ndryshme angazhimi, për shembull, kur regjistroheni, kur e ofroni me dëshirë, kur zbuloni informacione për zonat publike të faqes ose në çdo komunikim të drejtpërdrejtë me ne. Informacioni juaj personal mund të përdoret për të ndihmuar me shërbimet e faturimit, për të menaxhuar llogarinë tuaj, si dhe për t'ju ofruar materiale promovuese.

Palë të treta dhe agjentë të jashtëm

Ne do të kontrollojmë të dhënat personale që na keni dhënë me bazat e të dhënave përkatëse të palëve të treta. Duke pranuar termat dhe kushtet tona, ju na jepni pëlqimin për të kryer këto verifikime. Të gjitha kontrollet, duke përfshirë kontrollin me agjencitë e referencës së kredisë, bëhen për të konfirmuar identitetet dhe kjo nuk do të ndikojë në vlerësimin tuaj të kreditit. Ne veprojmë në përputhje me legjislacionin për mbrojtjen e të dhënave.

Në të gjitha rastet kur partnerët tanë të jashtëm ose kontraktorët kanë akses në informacionin tuaj, ata duhet t'u përmbahen politikave të privatësisë që ne bëjmë. Faqja jonë ofron lidhje me faqet e palëve të treta dhe nëse vizitoni këto sajte, duhet të jeni të vetëdijshëm se politika jonë e privatësisë nuk shtrihet në këto sajte. Sigurohuni që jeni të kënaqur duke përdorur këto sajte duke kontrolluar politikat e tyre individuale të privatësisë.

CasinoRank mund të zbulojë informacione personale të përdoruesve tanë nëse kërkohet me ligj. Në rast se një palë e tretë pretendon se ju keni shkelur ndonjë të drejtë të pronësisë intelektuale që ata kanë dhe mund të ofrojnë prova të arsyeshme për këtë, ne mund të publikojmë informacionin tuaj personal.

Nëse CasinoRank shitet, shkrihet ose konsolidohet, mund të ndodhë që të dhënat tuaja personale të transferohen në kompaninë e re.

Ju duhet të jeni të vetëdijshëm se çdo informacion i dhënë nga ju mund të gjendet dhe më pas të përpunohet jashtë MB. Ky informacion mund të përpunohet në çdo vend ku operon CasinoRank, ose ndonjë prej filialeve, partnerëve ose agjentëve tanë.

Përdorimi i faqes nënkupton pëlqimin tuaj për transferimin ose përpunimin e informacionit tuaj jashtë MB. Për të siguruar që informacioni juaj është i mbrojtur mirë, ne do të marrim gjithmonë masa të forta, duke përfshirë përdorimin e metodave dhe teknologjive të respektuara të sigurisë.

Kompania jonë bën gjithçka që mundet për të mbajtur të sigurt informacionin tuaj, por natyra e internetit na pengon të garantojmë që transmetimet janë 100% të sigurta. Kjo do të thotë se ne nuk jemi në gjendje të pranojmë përgjegjësinë ose përgjegjësinë për çdo zbulim të informacionit personal që ndodh për shkak të gabimeve të transmetimit, aksesit të paautorizuar nga palët e treta ose ndonjë arsye tjetër jashtë kontrollit tonë.

Ju gjithashtu keni një rol për të luajtur

Ju keni një rol për të luajtur për t'u siguruar që të qëndroni të sigurt në internet dhe informacioni juaj të mbetet i sigurt dhe i sigurt. Ju keni përgjegjësinë për të siguruar që ID dhe fjalëkalimet tuaja të mbeten të sigurta dhe duhet të konsideroni me kujdes se si dhe ku i ndani të dhënat tuaja.

Ne ju ofrojmë gjithashtu mundësinë për të korrigjuar, përditësuar ose hequr pjesë të caktuara të informacionit tuaj dhe ju mund ta ndërmerrni këtë veprim nëse keni shqetësime në lidhje me informacionin e zbuluar ose saktësinë e tij. Ne rezervojmë të drejtën tonë për të vendosur një tarifë të drejtë për ofrimin e kopjeve të çdo informacioni.

Si rezultat i fshirjes së informacionit, disa shërbime ose pjesë të faqes mund të mos jenë më të disponueshme për ju. Në këtë rast, politika jonë është të mos japim rimbursim. Megjithatë, informacioni juaj mund të ruhet ende nga ne për të na mundësuar të zgjidhim problemet, t'i japim fund mosmarrëveshjeve, të sigurohemi që marrëveshja jonë e përdoruesit të mbetet në fuqi dhe të sigurohemi që ne jemi duke iu përmbajtur të gjitha kërkesave ligjore, teknike dhe administrative që lidhen me funksionimin e faqen tonë.

Përdoruesit e newcasinorank.com pranojnë se janë dakord me termat dhe kushtet tona në lidhje me politikën tonë të privatësisë dhe se ne mund ta përdorim informacionin në mënyrën e përcaktuar në këtë politikë.

Nëse ndonjë përdorues nuk pajtohet që informacioni i tij të përdoret në mënyrën e përshkruar në politikën e privatësisë, ai duhet të ndalojë përdorimin e sajtit. newcasinorank.com rezervon të drejtën të ndryshojë Politikën e Privatësisë në çdo moment.

About the author
Aaron Thompson
Aaron Thompson
About

Aaron "AceRanker" Thompson, me origjinë nga terrenet e ngrira të Kanadasë, ngroh industrinë e kazinove me njohuritë e tij të freskëta. Si kapiten që drejton NewCasinoRank, ai është gjithmonë në vëzhgim për gjënë tjetër të madhe, duke u siguruar që lexuesit të jenë përpara kurbës.

Send email
More posts by Aaron Thompson