Pesë bonuset kryesore të ofruara nga kazinotë në internet

Bonuset

2021-07-26

Eddy Cheung

Në mesin e tiparet kryesore të kazinove në internet janë bonuse. Pothuajse të gjitha kazinotë online të aftë me reputacion përpiqen të ofrojnë bonuset më fitimprurëse për klientët e tyre. Këto stimuj zakonisht synojnë të tërheqin lojtarë të rinj dhe të mbajnë ata ekzistues. Ka shumë lloje bonusesh të ofruara nga kazino të ndryshme. Pesë nga ato kryesore janë theksuar më poshtë. Mbani në mend se disa bonuse të kazinosë në internet mund të kenë emra të tjerë në varësi të institucionit.

Pesë bonuset kryesore të ofruara nga kazinotë në internet

Bonusi i mirëseardhjes

Bonusi i mirëseardhjes, i njohur gjithashtu si bonusi i regjistrimit, është ndoshta më i popullarizuari në mesin e lojtarëve të kazinosë në internet. Zakonisht u ofrohet të gjithë lojtarëve pas një regjistrimi ose depozitimi të suksesshëm. Bonusi zakonisht ofrohet si përqindje e depozitës së parë që bën një lojtar. Lidhja e bonusit me depozitën e parë ndihmon që lojtarët të mos përfitojnë prej tij duke luajtur duke përdorur bonusin dhe duke kaluar në faqen tjetër pas humbjes. Në mënyrë tipike, bonusi i mirëseardhjes ofrohet si një kupon ose kod bonus.

Bonus pa depozitë

Bonuset pa depozite zakonisht u ofrohen lojtarëve, pavarësisht nëse ata depozitojnë para në llogaritë e tyre të basteve. Kjo do të thotë që lojtarët mund të përfitojnë nga bonuset pa pësuar ndonjë rrezik. Shumica e kazinove zakonisht ofrojnë këtë lloj bonusi sa herë që lançojnë lojëra ose veçori të reja. Kështu, lojtarët mund t'i provojnë ato pa rrezikuar paratë e tyre. Megjithatë, bonuset për asnjë depozitë i nënshtrohen kufizimeve të shumta dhe kërkesave të basteve në krahasim me llojet e tjera të bonuseve. Për shembull, ato mund të kufizohen në lojëra specifike dhe të kenë kërkesa të larta bastesh.

Rifresko Bonuset

Të njohura gjithashtu si bonuse të besnikërisë ose të depozitave, bonuset e ringarkimit janë ato që një lojtar merr pasi bën depozitat e mëvonshme. Stimujt e lojës janë të lidhura me shumën që një lojtar mbush llogarinë e tij të lojës. Ata zakonisht ofrohen për të inkurajuar lojtarët të shtojnë më shumë fonde dhe të zgjasin qëndrimin e tyre në hollin e kazinosë. Në shumicën e rasteve, aktivitetet e lojtarit në lidhje me depozitën e mëparshme zakonisht merren parasysh për të përcaktuar kualifikimin e bonusit. Ndryshe nga bonuset e tjera, bonuset e ringarkimit në përgjithësi nuk janë jashtëzakonisht të larta. Por gjithashtu kanë kërkesa relativisht të ulëta.

Bonuset e rrotullimeve falas

Rrotullimet falas janë një tjetër lloj bonusi popullor, zakonisht ofrohet nga kazinotë që ofrojnë lojëra të tilla si lojëra elektronike dhe llotari. Rrotullimet falas ofrohen zakonisht në situata të ndryshme, duke përfshirë fillimin e një loje të re të lojërave elektronike, kur një lojtar regjistrohet dhe gjatë fushatave promovuese. Një lojtar mund të tërheqë fitimet që rrjedhin nga rrotullimet falas për sa kohë që plotësohen të gjitha kushtet dhe kërkesat. Disa kazino kanë gjithashtu një shumë maksimale arkëtimi për rrotullimet falas.

Bonuset e kthimit të parave

Bonuset e kthimit të parave funksionojnë pak më ndryshe në krahasim me llojet e tjera të bonuseve. Një lojtar duhet të depozitojë para, të luajë dhe të humbasë që ai të marrë depozitën e kthimit të parave. Depozita është zakonisht një përqindje e parave të humbura. Sidoqoftë, ashtu si bonuset e tjera, bonuset e kthimit të parave kanë gjithashtu kërkesa për bast. Në shumicën e kazinove online që ofrojnë bonus, zakonisht vendoset një shumë maksimale që një lojtar mund të marrë si bonus i kthimit të parave. Bonusi gjithashtu zakonisht kufizohet në lojëra të veçanta.

Lajmi i fundit

Cilat veçori ofrojnë kazinotë e realitetit virtual?
2022-07-20

Cilat veçori ofrojnë kazinotë e realitetit virtual?

Lajme