Gjashtë personalitete që duhen shmangur në një kazino

Lajme

2021-07-02

Eddy Cheung

Kazinotë ofrojnë më shumë sesa thjesht mundësinë për ta pasuruar atë; ata krijojnë një mjedis emocionues që tërheq lloj-lloj njerëzish. Fatkeqësisht, disa nga këta njerëz kanë personalitete që pengojnë dhe irritojnë vizitorët e tjerë të kazinosë. Përveç komoditetit të ofruar, shmangia e njerëzve të tillë mund të jetë një arsye pse kazinotë në internet janë kaq të njohura. Këtu janë disa lloje personaliteti që mund t'i shmangni kur vizitoni kazinotë në internet.

Gjashtë personalitete që duhen shmangur në një kazino

Nellia nervoze

Ky është lojtari me nivele të pakontrolluara ankthi që shkatërron përvojën e tyre në kazino dhe atë të atyre përreth tyre. Ata mund të identifikohen nga sa të shqetësuar, të kërcyer dhe dukshëm të pakëndshëm janë kur vendosin një bast ose presin rezultatin e një basti. Simptomat përfshijnë goditje nervore të këmbëve, djersitje të bollshme dhe lëkundje të trupit nga njëra anë në tjetrën. Kjo sjellje jo vetëm që është shpërqendruese, por gjithashtu mund të jetë ngjitëse duke i bërë edhe lojtarët e tjerë nervozë.

Vëzhguesi 'Ekspert'

Çdo kazino ka një ose më shumë nga ky lloj spektatorësh. Ata zakonisht gjejnë një vend pranë lojërave të tyre të preferuara nga ku do të vëzhgojnë aktivitetet e ditës pa marrë pjesë. Ata priren të preferojnë lojëra të reja kazino. Nga ky këndvështrim, ata do të bëjnë komente në lidhje me lojërat në vazhdim, zakonisht për askënd në veçanti. Kjo këshillë dhe koment i pakërkuar varion nga strategjitë që lojtarët mund të kishin përdorur dhe 'këshilla' të tjera që mund të kishin përdorur me sukses nëse do të ishin në lojë. Kjo mund të jetë e bezdisshme pas një kohe.

I dehuri i bezdisshëm

Përshkrimi i thotë të gjitha. Ky është lloji i personit që tashmë ka pirë shumë, por ende këmbëngul të jetë në dyshemenë e kazinosë. Të qenit i mbërthyer me një nga këto në një tavolinë e bën menjëherë përvojën e lojës të pakëndshme.

'Pro'

Ky është një tjetër tip personaliteti që përfaqësohet pothuajse në të gjitha kazinotë. 'Pro' është dikush që mbivlerëson jashtëzakonisht nivelin e aftësive të tij ose të saj. Ata zakonisht citojnë libra të caktuar, mësime, intelekt të mprehtë, ose një pushim me fat në ndonjë lojë në të kaluarën e tyre si arsye për nivelin e tyre të dukshëm të aftësive elitare. Ata zakonisht bëhen të ashpër dhe të bezdisshëm në lojëra për shkak të këtyre mashtrimeve të madhështisë.

Siguresa e shkurtër

Edhe individi më i përshtatur mund të jetë i frustruar kur po përjeton një seri humbjesh veçanërisht zhgënjyese. Dhe siç e dinë të gjithë lojtarët e fatit, humbjet janë një pjesë e pashmangshme e përvojës së kazinosë. Është shumë e bezdisshme të jesh në afërsi të dikujt me temperament të shkurtër që po kalon një natë frustruese në tavolina. Këta njerëz me inat të pakontrolluar bëjnë që gjithçka të rrotullohet rreth vetes, duke prishur 'rrjedhjen' e të gjithëve. Duhet vetëm një nga këto për të shkatërruar të gjithë atmosferën e kazinosë.

Slob

Kazinotë, të paktën ato të njohura, priren të jenë të mbushura me njerëz. Kjo është arsyeja pse slopat, të cilët i kushtojnë shumë pak vëmendje higjienës së tyre personale, mund të jenë një prani e tillë. Shumica e këtyre slobs gjithashtu priren të jenë përgjithësisht të pavetëdijshëm shoqërorë, duke i bërë ata më të prirur për të pushtuar hapësirat personale të njerëzve të tjerë.

konkluzioni

Ndërsa përvoja e kazinosë në internet nuk mund të përputhet me atmosferën në objektet me tulla dhe llaç, kompensimi është se lojtarët duhet të shmangin ndërveprimin me këto lloje të personalitetit të bezdisshëm, përçarës dhe të pakëndshëm.

Të rejat e fundit

Wazdan prezanton në vjeshtë me promovimin e ri të Rrjetit Mystery Fall
2023-09-15

Wazdan prezanton në vjeshtë me promovimin e ri të Rrjetit Mystery Fall

Lajme