Kazinotë në internet pritet të rriten në 100,000,000,000 dollarë deri në vitin 2026

Lajme

2021-09-28

Eddy Cheung

Sipas një raporti të fundit në GlobeNewswire, trajektoret aktuale i vënë kazinotë online në rrugën e duhur për të arritur një vlerë tregu prej 100 miliardë dollarë amerikanë deri në vitin 2026.

Kazinotë në internet pritet të rriten në 100,000,000,000 dollarë deri në vitin 2026

Europa pritet të luajë pjesën më të madhe të këtij tregu të rritjes, duke zënë aktualisht një peshë prej 52%. Nga kjo pikë, tregjet e Azisë Paqësorit pritet të shohin rritjen më të madhe. Ata me disponueshmëri më të mirë brenda Afrikës gjithashtu mund të luajnë një rol kyç.

Por globalisht, ne mund të shohim një prirje drejt më shumë lojërave të fatit në internet universalisht.

Liderët aktualë të tregut në kazinotë në internet

Vlerë në 58,6 miliardë dollarë në vitin 2020. Dekada e fundit ka qenë ajo ku tregu i kazinove në internet kaloi nga një vend disi në një industri kryesore. Kazinotë në internet u shfaq për herë të parë diku rreth vitit 1996, kur dial-up ishte ende standard. Gjatë kësaj epoke, faqet e internetit dhe lojërat e kazinove në internet ishin të papërpunuara sipas standardeve moderne, duke u mbështetur në platforma të vjetruara si Macromedia's Flash për të ofruar titujt e tyre.

Ndërsa interneti u bë gjithnjë e më i kudondodhur në kapërcyell të mijëvjeçarit të ri, shpejtësitë mesatare më të shpejta të internetit u përputhën me rritjen proporcionale të fuqisë kompjuterike. Gjatë kësaj periudhe, lojërat e kazinove në internet u bënë më shumë se përafrime të përafërta të kushërinjve të tyre offline, duke përputhur përfundimisht dhe madje duke tejkaluar aftësitë e makinerive fizike. Kjo bëri që ata të bëheshin më të pëlqyeshëm për tregun masiv, duke krijuar një epokë rritjeje të përshpejtuar.

Rezultatet e mundshme në të ardhmen në hapësirën e kazinosë në internet

Duke parë të ardhmen, ne gjithmonë kemi potencialin për t'u mashtruar nga rastësia. Potenciali më imediat qëndron në depërtimin më të mirë të tregjeve të pashfrytëzuara. Siç u përmend më lart, Azia është drejtimi më i menjëhershëm në të cilin po shkojnë kazinotë, me potencial të konsiderueshëm të pashfrytëzuar të pjekur për eksplorim. Ky është veçanërisht rasti për Kinën, popullsia më e madhe në planet me akses në internet në rritje të shpejtë. Vetëm vitin e kaluar u panë më shumë se 80 milionë njerëz të tjerë të lidhur me internetin brenda kufijve të Kinës.

India ndjek një model të ngjashëm, me një rritje të aksesit në internet në masën 128 milion njerëz që ndodh në periudhën 2019-2020. Ndërsa disi prapa kësaj tendence në shumicën e vendeve, Afrika ka të ngjarë të ndjekë së shpejti shembullin e Azisë. Kjo mund të përfaqësojë përsëri një përfitim masiv për industrinë e kazinove në internet, pasi të arrihen norma më të mira të adoptimit të internetit.

Megjithëse ritmet e zgjerimit të kazinove online do të shohin përfundimisht një rënie, natyra aktuale e tregut në zhvillim do të thotë se kjo pashmangshmëri mund të jetë vite larg. Të paktën për vitet 2020 dhe me gjasë në vitet 2030, përmirësimi i teknologjisë së bashku me përdoruesit më aktivë duhet të forcojë rritjen e rregullt të kazinosë në internet. Çfarë ndodh pas kësaj pike? Ky emocion ende nuk është theksuar dhe ende do të vijë.

Lajmi i fundit

Cilat veçori ofrojnë kazinotë e realitetit virtual?
2022-07-20

Cilat veçori ofrojnë kazinotë e realitetit virtual?

Lajme