Tiparet e një lojtari profesionist

Lajme

2021-12-01

Benard Maumo

Së fundi dhe përsëri, duke rideklaruar një fakt të pamohueshëm. Kumarxhinjtë profesionistë po operojnë në mënyrën më të optimizuar në një kazino online.

Tiparet e një lojtari profesionist

Këtu janë edhe 4 tipare dhe karakteristika kryesore që i bëjnë lojtarët profesionistë të kumarit. Këto janë 4 finalet në serinë tonë prej 10!

Kumarxhinjtë profesionistë marrin përgjegjësinë dhe pronësinë e jetës së tyre

Në fund të fundit, ekziston një stereotip, jam i sigurt se shumë prej nesh kanë imazhe në kokën e lojtarëve profesionistë që flenë pas mesditës dhe në përgjithësi nuk nxitojnë të jenë diku.

Kjo mund të jetë e vërtetë për skuadrën më të lartë të lojtarëve të pokerit. Megjithatë, ata duhet të jenë në gjendje të lundrojnë në një orar të rreptë për të luajtur lojëra me para, për të bërë paraqitje publike dhe për të udhëtuar për ngjarje të rëndësishme.

Mbi të gjitha këto, kumarxhinjtë profesionistë duhet të gjejnë kohë për jetën e tyre personale. Çfarë kuptimi ka të bësh miliona nëse je shumë i zënë për t'i shijuar?

Kumarxhinjtë profesionistë janë Zen - Ata janë zotërues të emocioneve të tyre

Ju duhet të ruani gjithmonë Zenin tuaj ndërsa luani kumar. Aftësia për të mbajtur një nivel të lartë në kazino është kritike. Kumarxhinjtë profesionistë janë të jashtëzakonshëm në mbajtjen nën kontroll të emocioneve të tyre.

Është e lehtë të shohësh rrezikun e të ecurit në anim kur gjërat nuk shkojnë ashtu siç duhet. Lojtarët shqetësohen dhe e përkeqësojnë situatën e keqe.

Kjo mund të duket si përpjekja për të rrëzuar një kundërshtar specifik në poker ose për të ndjekur humbjet në librin sportiv. Secila prej tyre sigurisht që do të ketë një efekt shkatërrues në bankrollin tuaj.

Megjithatë, fitimi mund t'i çojë lojtarët në ekstremin tjetër. Kulmi i fitimit mund të jetë shumë i rrezikshëm për një lojtar të papërgatitur. Është e vështirë të largohesh nga tavolina kur je duke fituar. Shumë kumarxhinj e kanë tejkaluar pritjen e tyre dhe kanë pasur fatin të kthehet në vetëm pak minuta.

Profesionistët dinë të mbajnë zgjuarsinë e tyre për ta, fitojnë ose humbasin dhe ky është një nga ndarësit më të mëdhenj midis lojtarëve rekreativë dhe profesionistëve.

Kumarxhinjtë profesionistë janë të patrembur

Huevos, cojones, topa. Ka shumë eufemizma për trimërinë përballë rrezikut. Pavarësisht nga ajo që shumë prej jush mund të besojnë, diferenca midis suksesit dhe dështimit është shumë e ngushtë për shumicën e lojtarëve profesionistë.

E fundit dhe jo më pak - Kumarxhinjtë profesionistë duhet të jenë absolutisht vendimtarë

Në botën e lojërave të fatit me aksione të larta, nuk ka vend për hamendje të dytë. Këta kumarxhinj duhet jo vetëm të qëndrojnë me vendosmëri pas vendimit të tyre, por edhe të marrin gjithçka që vjen prej tyre.

Kumarxhi juaj mesatar i kazinosë do të pengohet kur të përballet me një vendim që mund të lëkundë pasurinë me miliona dollarë.

Bastet sportive përballen me vendimet çdo ditë. Në mes të sezonit, mund të ketë disa ndeshje që zhvillohen në të njëjtën kohë.

Vendosja në linjat më të favorshme zbret në një vendim të rëndësishëm. Me raste, kjo vendosmëri mund të kërkojë thjesht ta ulësh atë deri në kohën e duhur.

Megjithatë, nëse prisni shumë, nuk do të fitoni para.

konkluzioni

Nëse dëshironi të përmirësoni kumarin tuaj, atëherë merrni parasysh këto katër zakone shtesë të kumarxhinjve profesionistë. Jo të gjithë e kanë mentalitetin për t'u bërë lojtar profesionist. Por me këto dhjetë rregulla në përgjithësi, ndoshta ju mund.

Prapëseprapë, ashtu si dhitë e botës së sportit, është diçka që ju e zhvilloni. Kampionët nuk kanë lindur miku im. Ato janë bërë.

Këtu ishin 4 karakteristika të tjera kryesore që shihni të mbështjellin të gjithë lojtarët profesionistë të lojërave, duke krijuar 10 gjithsej.

Të rejat e fundit

Play Pragmatic zbulon përplasjen e madhe të basit bazuar në seritë e saj të njohura të lojërave elektronike
2023-09-28

Play Pragmatic zbulon përplasjen e madhe të basit bazuar në seritë e saj të njohura të lojërave elektronike

Lajme