6 hapat kryesorë thelbësorë për lojtarët që luajnë lojëra të këqija

Craps

2021-04-11

Eddy Cheung

Qëllimi përfundimtar i çdo lojtari të fatit është të bëjë fitime maksimale kur luan kazino lojëra online. Dhe për ta arritur këtë, lojtarët duhet të jenë në gjendje të mendojnë në drejtime të tjera drejt lojës. Megjithatë, e sotmja kazinove online do të ndihmojë kumarxhinjtë të mësojnë rregullat thelbësore rreth mut.

6 hapat kryesorë thelbësorë për lojtarët që luajnë lojëra të këqija

Për të marrë vendime fitimprurëse të basteve, hapi i parë është të kuptoni se si funksionojnë hedhjet e zareve. Mosnjohja e rezultateve të mundshme do të thotë një distancë e mëtejshme nga fitorja. Për fat të mirë, ky udhëzues i gabuar mëson detaje gjithëpërfshirëse rreth basteve jetike dhe se si funksionojnë hedhjet e zareve.

1. Të kuptuarit se si funksionojnë hedhjet e zareve

Ka një sërë pyetjesh që kërkojnë disa përgjigje ndërsa luani për para. Çfarë shanse do të kenë lojtarët kur hedhin një gjashtë? Gjithashtu, cilat janë shanset për të rrotulluar sytë e gjarprit?

Është e mundur të luash lojëra me para reale pa pasur përgjigje për pyetjet e mësipërme. Është një shenjë se lojtari nuk po luan me informacionin e duhur. Përdorimi i teknikave të thjeshta mund të japë përgjigje për këto pyetje dhe gjithashtu të ushqejë një lojtar me informacion të detajuar rreth hedhjes së zareve.

Ka dy zare në lojë me një rezultat të mundshëm prej 12 kur hidhen. Çdo zare ka 6 si rezultat maksimal dhe kur hidhen dy zare, ato krijojnë totale të mundshme. Personi që hodhi zarin quhet gjuajtës.

2. Come-out Rolls

Opsionet për bastet në listat e daljes janë dy; bast në "pass line" ose "mos kalojë linjë." Bastet mbi kalimin do të thotë që gjuajtësi do të fitojë (kalon) kur një gol natyral të lëshohet ose para shtatë-gashave. Përkundrazi, bastet për të mos pasuar do të thotë që gjuajtësi do të humbasë. Rrotullimet e daljes ndodhin kur një lojtar nuk mund të rrotullohet përsëri përpara se të shfaqet një 7 ose qëllon për të marrë një 2 ose 3.

3. Baste të tjera Craps

Të luash mut me baste të tjera nuk ka asgjë të mirë për të ofruar përveç vetëm dy bastesh. E para është "rollet e daljes" që u shpjegua më herët, dhe tjetra është "basti i koeficientëve", i cili do të shpjegohet në seksionin vijues. Nëse kumarxhinjtë luajnë me këto dy përjashtime, ata mund të marrin përqindjen maksimale të kthimit. Megjithatë, vënia e basteve të tjera craps rezulton në humbjen e shumë parave.

4. Përcaktori është Shanset

Basti i shanseve është përjashtimi i dytë i bastit që nevojitet për të maksimizuar fitimin. Është i vetmi bast përveç "mos kaloni" që është thelbësor për të marrë kthimin më të mirë nga të luajturit mut. Edhe pse basti me shanse mund të jetë konfuz nëse një lojtar nuk është ende i njohur me të, gjëja e rëndësishme për të kuptuar është se ai ka një kthim 100 për qind në afat të gjatë.

5. Sistemet Craps për Lojtarët

Me shpresën për të mposhtur lojën me craps, kumarxhinjtë kanë përdorur disa sisteme të lojërave të fatit. Çdo sistem i gabuar i bën lojtarët të humbasin shumë para në planin afatgjatë. Megjithatë, kumarxhinjtë mund të fitojnë shumë para kur përdorin "mos kalo" dhe "bast me shanse" gjatë një loje craps.

6. Të menduarit për të shtënat e kontrolluara

Ky seksion nuk është një sistem, por një besim i një grupi kumarxhinjsh që menduan se "të shtënat e kontrolluara" mund t'i ndihmojnë ata të fitojnë mut. Megjithatë, gjuajtja e kontrolluar është një strategji për të ndryshuar rezultatet e hedhjes së zareve, duke i bërë ato jo të rastësishme.

konkluzioni

Përgatituni për të bërë bastet më të mira duke studiuar se si funksionojnë hedhjet e zareve dhe rezultatet, si dhe bastet e koeficientëve në kazinotë e disponueshme në internet.

Lajmi i fundit

Cilat veçori ofrojnë kazinotë e realitetit virtual?
2022-07-20

Cilat veçori ofrojnë kazinotë e realitetit virtual?

Lajme