Kazino Holdem

Casino Hold'em është një lojë e re kazinoje në internet, e cila është prezantuar vetëm në vitin 2000. Licenca e parë për lojën në MB ka ndodhur në vitin 2007, shumë më vonë se versionet e tjera të pokerit.

Loja u zhvillua nga Stephen Au-Yeung në vitet që çuan në 2000. Ai po kërkonte një mënyrë të thjeshtë për t'i mësuar partnerit të tij se si të luante Texas Hold'em, versioni i pokerit nga i cili rrjedh kjo lojë. Lehtësia e të mësuarit dhe shpejtësia e lojës e bënë atë lojën e përsosur për t'u luajtur në kazinotë moderne në internet.

Kazino Holdem
Luaj Casino Holdem Online

Luaj Casino Holdem Online

Versioni online i Casino Hold'em ndjek të njëjtin model dhe rregulla si ai i kazinove fizike. Lojtarët luajnë kundër shtëpisë dhe jo njëri-tjetrit. Synimi është që të kemi një dorë më të mirë me pesë letra se tregtari nga letrat që i shpërndahen lojtarit dhe flopi i shpërndarë në tavolinë.

Të luash në internet është ose nëpërmjet një stili statik të transmetuar nga kompjuteri ose në një model tregtari të drejtpërdrejtë ku lojtari sheh dhe ndërvepron me krupierin në kohë reale përmes një transmetimi të drejtpërdrejtë.

Luaj Casino Holdem Online
Bonuset më të mira të kazinosë Hold'em

Bonuset më të mira të kazinosë Hold'em

Gjatë prezantimit lojëra të reja kazino në internet, ofruesit zakonisht ofrojnë bonuse fitimprurëse për të tërhequr lojtarët dhe për t'i ndihmuar ata të ambientohen. Ka gjithashtu bonuse të njohura për të shpërblyer lojtarët e rregullt. E njëjta gjë vlen edhe për Casino Hold'em.

Bonus i mirëseardhjes pa depozitë

Disa kazino u ofrojnë lojtarëve një bonus vetëm duke u regjistruar në faqen e tyre. Bonusi mund të përdoret për të luajtur dhe për të fituar para të vërteta për sa kohë që plotësohet kërkesa e bastit. Për të luajtur një nga lojërat e reja të pokerit, ky është një bonus i madh për të mësuar litarët. Edhe nëse nuk fitoni, mund ta kuptoni lojën pa shpenzuar para.

Bonusi i depozitës së parë

Ky është një bonus i ofruar për të përputhur me depozitën e parë të vetme ose disa depozita kur regjistroheni në një kazino online. Disa kazino mund të përputhen me depozitën tuaj fillestare 100% deri në një shumë të caktuar. Nëse kufiri është 200 dollarë, ju merrni të njëjtën shumë bonus si depozita juaj për depozitat që nuk i kalojnë 200 dollarët.

Kazinotë e tjera përputhen me dy, tre ose katër bonuset e para me një përqindje në rënie, p.sh., 100% për depozitën e parë, 75% për depozitën e dytë, 50% për të tretën dhe 25% për depozitën e katërt.

Bonusi i besnikërisë

Kjo u jepet lojtarëve që luajnë lojën shpesh ose me shuma të mëdha parash. Mund të jetë në një ditë të caktuar, për shembull, bonusi i të premtes Casino Hold' Em. Ose festa të tilla si Dita e Falënderimeve ose Krishtlindjet, ose pasi të keni shpenzuar një shumë të caktuar në kazino.

Bonuset më të mira të kazinosë Hold'em
Si të luani Casino Hold'em

Si të luani Casino Hold'em

Përpjekjet e Stephen Au-Yeung për të thjeshtuar lojën për partnerin e tij përfituan të gjithë botën e kazinosë me rregulla që janë të lehta për t'u mësuar të luhen. Çdo lojtar që kërkon lojëra të reja pokeri për të luajtur do ta pëlqejë këtë version.

Rregullat e kazinosë Hold'em

Qëllimi i Casino Hold'em është si më poshtë: Loja fitohet duke formuar një dorë më të mirë me pesë letra sesa tregtari. Lojtarët nuk luajnë kundër njëri-tjetrit, por kundër shtëpisë. Një raund loje përfundon ose me fitoren e lojtarit, me fitimin e tregtarit/shtëpisë ose me një shtytje (barazim). Çdo raund luhet duke përdorur një kuvertë standarde prej 52 letrash.

Pas hyrjes në faqe e re e kazinosë, ju zgjidhni lojën standarde të Casino Hold'em ose versionin e drejtpërdrejtë të tregtarit. Më pas ju vendosni nëse do të luani duke përdorur një bonus (nëse disponohet) ose me depozitën tuaj.

 • Lojtarët tregojnë qëllimin për të luajtur duke vendosur një bast ante. Ekziston gjithashtu një bast anësor opsional i quajtur Bonus AA.
 • Pasi të bëhet basti, tregtari tërheq dy letra për lojtarin dhe dy letra për vete, të dyja me fytyrë poshtë.
 • Më pas, tregtari vendos tre letra të tjera në tryezë përballë. Këto mund të rriten në pesë ndërsa loja përparon.
 • Lojtarët lejohen të kontrollojnë kartat e tyre dhe të marrin një vendim.

Mund të merren dy vendime:

 • Palos: Nëse një lojtar vendos se raundi është shumë i keq, ata tërhiqen. Ky vendim çon në humbjen e bastit ante.
 • Thirrni: Ky është një vendim për të vazhduar lojën. Konfirmohet duke vendosur një bast tjetër që është dyfishi i vlerës së bastit ante.

Nëse vihet një bast Call, tregtari tërheq edhe dy letra të tjera dhe i vendos ato në tavolinë për të çuar totalin e flopit (letrat në tavolinë) në pesë.

Si lojtari(ët) dhe tregtari bëjnë një dorë pokeri me pesë letra që ata mendojnë se është më e mira e tyre. Kjo bëhet duke përdorur dy letrat e tyre dhe tre letrat nga flopi me pesë letra.

Më pas lojtarët krahasojnë dorën e tyre me atë të tregtarit.

Rezultatet e lojës

 • Tregtarit i duhen dy 4 ose më mirë për t'u kualifikuar.
 • Nëse tregtari dështon të kualifikohet, basti Ante fiton dhe basti Call shtyn (barazon). Ante paguhet në përputhje me tabelën e pagesave dhe Thirrja i kthehet lojtarit me të njëjtën shumë të bastuar.
 • Nëse tregtari kualifikohet, lojtarit i duhet një dorë më e mirë për të fituar raundin.
 • Nëse dora e lojtarit është më e mirë se ajo e tregtarit, basti Ante paguhet sipas tabelës së pagave dhe basti Call paguhet 1 me 1 (mbushet me një shumë të barabartë).
 • Nëse të dyja duart e tregtarit dhe të lojtarit janë të barabarta, të gjitha bastet shtyjnë. Lojtari merr përsëri shumat e sakta të basteve si në bastet Ante ashtu edhe në Call.
 • Nëse tregtari ka një dorë më të mirë, lojtari humbet të gjitha bastet e tij.
Si të luani Casino Hold'em
Strategjia e Holdemit të Kazinosë në internet

Strategjia e Holdemit të Kazinosë në internet

Kur luani lojëra të reja kazino në internet, është gjithmonë e mençur të provoni t'i përdorni ato jashtë linje. Kjo është për shkak se lojërat e reja të kazinosë në internet zakonisht kanë ritme të shpejta dhe mund të mos ju japin kohë për të mësuar çdo veprim.

Për më tepër, këshillat e rëndësishme të Casino Hold'em përfshijnë:

 • Thirrni kur keni ndonjë çift, barazim me ACE të lartë, barazim direkt me fund të hapur, dy mbi-karta ose barazim flush. Gjithashtu, telefononi një "Queen-high", përveç kur kartat e komunitetit janë monotone në një kostum të veçantë.
 • Palos kur kartat tuaja nuk përputhen me një kostum kur bordi është çiftuar.
 • Bast anësor është gjithmonë një rrezik i domosdoshëm; bëjeni sa më shpesh të mundeni.

Këshilla për kazino Hold'em për fillestarët

Kjo është një nga lojërat më të mira për lojtarët që kërkojnë lojëra të reja pokeri për të luajtur online. Nuk i frikëson lojtarët fillestarë dhe gjithashtu vendos një bazë për ta për të mësuar lojëra më komplekse pokeri. Këtu janë disa këshilla për të ndihmuar lojtarët e rinj të shkëlqejnë në Casino Hold'em në internet.

 • Praktikoni së pari jashtë linje: Provoni disa raunde jashtë linje me njerëz që e kuptojnë lojën. Kjo do t'ju ndihmojë të mësoni rrjedhën e lojës, rregullat dhe terminologjinë në një mjedis me ritëm të ngadaltë.
 • Përdorni bonuset e mirëseardhjes për t'u ambientuar: Bonuset e mirëseardhjes janë promovime të zgjedhura që lojtarët shpesh i anashkalojnë për shkak të kërkesave për lojëra. Gjithmonë zgjedhni dhe përdorni ato për të mësuar ndjesinë dhe rrjedhën e lojës në një mjedis online. Edhe nëse humbni ose fitimi i bonusit skadon, ju nuk humbni asnjë para reale. Përndryshe, ju mund të luani në një kazino të re që ofron Casino Hold'em falas për fillim.
 • Shmangni bastet anësore: Si një fillestar, një bast anësor nuk është i mençur pasi nuk keni mësuar kur të telefononi dhe kur të palosni. Shmangni atë derisa të kuptoni mirë lojën në internet.

Këshilla të Avancuara për Mbajtjen e Kazinove

 • Gjithmonë shkoni për Bastin anësor: Kur dini si të merrni vendime inteligjente Call and Fold, një bast anësor përmirëson vazhdimisht shumën tuaj të mundshme të fitimit.
 • Menaxho seancat e lojërave: Jini të etur për të mbajtur gjurmët e fitimeve dhe humbjeve tuaja. Çfarëdo vrapimi në të cilin jeni, kini kujdes që të mos e teproni. Mos ndiqni fitoret ose humbjet e nxitura nga emocionet. Ashtu si në Texas Hold'em, gjithmonë duhet të shmangni animin.
 • Tabelat e pagave të studimit: Merrni kohë për të studiuar të pagueshmet në kazino të reja të ndryshme në internet për të zbuluar se cilat prej tyre kthejnë pagesat më të larta për baste të ngjashme.
Strategjia e Holdemit të Kazinosë në internet
Shanset e kazinosë Hold'em

Shanset e kazinosë Hold'em

Shanset ndryshojnë nga njëra anë në tjetrën. Kjo është arsyeja pse ekziston një tabelë pagesash që ka pagesa të ndryshme për bastet që fitojnë me kombinime të ndryshme letrash.

 • A flush mbretëror (një dorë me një Ace, King, Queen, Jack dhe Ten of a kostum) ka shanse 1 në 31,000. Ai paguan shumën më të lartë (100:1)
 • A flush drejt (pesë letra të renditjes së njëpasnjëshme të një kostum, p.sh., 8, 9, 10, J dhe Q e lopëve) ka shanse 1 në 3200 dhe paguan 20:1
 • A katër të një lloji dora ka një shans 1 në 6000 dhe paguan 10:1
 • A shtëpi e plotë ka shanse 1 me 39 dhe paguan 3:1
 • A skuqem ka shanse 1 në 33 dhe paguan 2:1
 • A drejt ose më pak ka një shans 16 nga 17 dhe paguan 1:1

Nga të gjitha lojërat e reja të kazinove në internet, Casino Hold'em ka një nga skajet më të ulëta të shtëpisë me vetëm 2,16%. Është një lojë e thjeshtë që mund të shijohet nga lojtarët e të gjitha niveleve dhe është e disponueshme në kazinotë e reja më të njohura në internet në mbarë globin.

Shanset e kazinosë Hold'em

Lajmi i fundit

8 shenja që tregojnë se jeni duke u bërë i varur nga kumari
2021-05-31

8 shenja që tregojnë se jeni duke u bërë i varur nga kumari

Rrezikoni paratë e fituara me vështirësi me shpresën për të fituar të mëdha në kazinove online është një provë e fatit; dehja me baste është problemi. Kur bixhozi në internet bëhet i pakontrollueshëm, pavarësisht nga taksimi që merr për lojtarin, ai quhet çrregullim i kumarit ose kumar kompulsiv. Megjithatë, bastorët që kërkojnë të luajnë në mënyrë të arsyeshme duhet të vizitojnë KazinoRank i ri për qindra lojëra në trend dhe fituese të kazinove në internet.