Strategjitë e Kumarxhinjve të zgjuar për të fituar Jacks ose më mirë

Lojëra

2021-05-23

Eddy Cheung

Bixhozi mund të jetë sfidues, mënyra më e mirë për të fituar prej tij është të mësosh nga fituesit e bixhozit dhe të imitosh strategjitë e tyre. Shumica e tyre që sjellin proshutën në shtëpi luajnë ose Jacks ose Better video poker. Disa nga këta pro kumarxhinj i referohen Kazinotë e Reja duke përdorur strategji specifike për të përmirësuar kthimet e tyre. Aktualisht, shumica e lojtarëve të fatit nuk dinë se si t'i zbatojnë këto strategji në mënyrë efektive.

Strategjitë e Kumarxhinjve të zgjuar për të fituar Jacks ose më mirë

Ky udhëzues zbulon këshillat thelbësore të nevojshme për të fituar në kazinotë në internet kur luani lojëra inteligjente Jacks ose Better.

1. 9/6 ose asgjë

Kur luani poker në internet, gjetja e një platforme me tabelat më të mira të pagave është sfida e parë. Shumica e faqeve të internetit kanë tabela të ndryshme, me kthime të ndryshme. Jacks or Better ka vetëm një tabelë pagese në krahasim me videot e tjera lojëra pokeri. Prandaj, nëse një lojtar nuk mund të gjejë kazinotë në internet që ofrojnë këtë tabelë të vetme pagese, ai/ajo nuk duhet të luajë. Por kur luan në një faqe që ofron këtë tabelë, një lojtar merr mbi 99.5% të kthimeve në afat të gjatë.

2. Rëndësia e Jacks thjeshtë ose më mirë

Përdorimi i një tabele pagese 9/6 për të luajtur video poker Jacks or Better në një faqe interneti nuk mjafton. Nga cilado platformë në internet është luajtur, nuk ka të bëjë vetëm me marrjen e një kthimi më të mirë, por për të marrë fitime maksimale. Për të arritur kthimin maksimal, zbatoni strategjinë në secilën dorë. Çdo Jacks or Better që zgjedh një lojtar ka një mënyrë për ta luajtur atë me përqindjen më të lartë të kthimeve. Përdorimi i një grafiku të strategjisë në internet do të ndihmojë në renditjen e metodës më të mirë për të luajtur çdo dorë.

3. Luaj Jacks or Better Online

Një lojtar bast mund të pyesë veten se cila platformë është më e mira për të luajtur Jacks or Better – në internet ose në tokë. Pa vonesë të mëtejshme, ka disa arsye pse të luash në internet ose në kazinotë celulare është më e dobishme. Së pari, është jashtëzakonisht e lehtë të gjesh para të vërteta kazinove online që ofrojnë një tabelë pagese 9/6. Së dyti, merrni parasysh lëvizshmërinë e video pokerit në pajisje inteligjente në krahasim me makinat tipike me bazë tokësore.

4. Harroni kohën dhe fokusohuni te duart

Shumica e lojtarëve të zgjuar e përdorin këtë strategji për të kontrolluar humbjet e tyre. Njihet si strategjia e "mashtrimeve dhe taktikave", të cilën ata e përdorin për të shkurtuar shumën që kanë vënë bast në një kohë të gjatë. Për shembull, në vend që të vënë bast 200 dollarë në një orë, ata vënë bast 100 dollarë. Kjo metodë zvogëlon humbjet e tyre në një orë për gjysmë.

Zbatimi i kësaj strategjie në Jack or Better gjithashtu ndihmon një bastist të reduktojë humbjet e tij duke luajtur më ngadalë ose duke vënë bast më pak në një orë. Megjithatë, në vend që të numëroni numrin e orëve të luajtura, është më mirë të numëroni numrin e duarve të luajtura. Prandaj, fokusimi në secilën dorë të Jacks or Better e afron një lojtar më afër goditjes së një flush mbretëror.

5. Zbuloni bonusin më të mirë për një Jacks ose më mirë

Të luash Jacks or Better online ofron një bonus, por përcaktimi nëse bonusi është i mirë apo i keq bëhet i vështirë. Ndërsa nuk është ideale të kërkosh të gjitha shpërblimet, lojtarët e zgjuar dinë të identifikojnë ato të mira. Këtu është strategjia, shuma që një lojtar do të rrezikonte për të pastruar një bonus përcakton vërtetësinë e tij. Për një bonus 100%, nëse mundësia e luajtjes është mbi 100x, konsiderojeni të keqe. Megjithatë, nëse kalimi është më pak se 100x, është një bonus i mirë.

konkluzioni

Një lojtar i zgjuar e kupton se kumari në Jacks or Better është më i mirë në internet. Luajtja e lojës në çdo platformë të kazinove online me tabelë pagese 9/6 garanton kthime të mundshme.

Lajmi i fundit

Cilat veçori ofrojnë kazinotë e realitetit virtual?
2022-07-20

Cilat veçori ofrojnë kazinotë e realitetit virtual?

Lajme